Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrrrrrrrrrrrrr

kolczyk w języku , POMOCY !

Polecane posty

Gość grrrrrrrrrrrrrrrr

Witam, 2dni temu przebilam sobie jezyk. Jednak rozmyslilam się, zaczyna mnie coraz bardziej denerwowac, ta opuchlizna, ja wiem ze to dopiero drugi dzien i moze nie schodzic nawet przez 2tygodnie ale ten fakt mnie denerwuje i TAK WIEM MOGLAM POMYSLEC O TYM WCZESNIEJ ale nie chodzi mi o umoralnianie mnie jaka to jestem glupia tylko pytanie czy moze ktoras z was wie, czy mozna taki kolczyk normalnie wyjać podczas gojenia ? czy to nie przyniesie zadnych skutkow? bo np blonka mi sie zarosnie a w srodku moze cos zostac, wlasnie nie wiem co mam zrobic, ponad to, przez to ze mam spuhcniety nie moge go sobie wyjąc, jak mam to zrobic? isc do tej kosmetyczki co mi przebijaala?

Gość trza bylo se pipe
przebic !

Gość grrrrrrrrrrrrrrrr
suchooooooo

Opuchlizna nawet jak wyciągniesz język to będzie się utrzymywać. Także czy z kolczykiem, czy bez - na jedno wychodzi. Poza tym zobaczysz, że za 2 - 3 dni już będzie lepiej! Wytrwałości!

Gość grrrrrrrrrrrrrrrr
noooooooo

Gość grrrrrrrrrrrrrrrr
co chwile sie gryze w ten jezyk, juz 5 razy mi przez to krew leciala z tego, boli jak cholera, ponad to, przez 2 dni zjadlam tylko dwa lody i PLASTEREK SZYNKI :|| jestem najzwyczajniej w swiecie glodna

Ha, znam to. Ale powiem Ci, że warto jest przetrzymać te kilka dni! Poza tym rób sobie kisiel, najlepiej taki aby wyszedł pitny i jedz go letniego. Dasz radę, no weź! Poddasz się teraz? A pomyśl jak później fajnie ten kolczyk wygląda, uhuh!

Gość grrrrrrrrrrrrrrrr
nastepny suchar po drugiej stronie ekranu. nie, wlasnie o to chodzi koralikowa ze ja juz go nie chce :( rozmyslilam sie najzwyczajniej w swiecie :( chodzi mi tylko o to ze nie wiem czy mam go sbie saama wyjac, i czym dam rade

Gość fruuuuwaaaam
Idź lub zadzwoń do piercera, który robił Ci przekłucie i spytaj, czy możesz już wyjąć.