Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kilinianka 26

nie rozumiem zachowania męża

Polecane posty

Gość Kilinianka 26

Witajcie , od dłuzszego czasu mam problem z męzem co powoduje że nasze małżenstwo powoli sie rozpada . chodzi o to że mąż nie okazuje mi uczuć , nie przytula mnie od tak , nie mówi nic miłego , za to wieczorem domaga sie seksu a ja często odmawiam lub dla swietego spokoju ustepuje . ale co to za przyjemnośc 15 minut seksu po czym idziemy pod prysznic , mąz potem odwraca się tyłkiem i idzie spać nie przytuli mnie a sam też nie pozwala by się zblizyc bo mu gorąco to niewygodnie , podczas stosunku nawet sie nie całujemy !!! jakiś czas temu podczas kłótni mąż wykrzyczał mi ze jest ze mną tylko dla dziecka ( mamy 4 letniego syna ) w weekend zaczelismy tak szczerze rozmawiac to usłyszałam ze on romantyczny nie bedzie bo to się nie opłaca , miał przede mną 2 partnerki i każda mu rowem poszła . że on ma swoje potrzeby które ja powinnam jako małzonka spełniać m się wtedy strasznie . wczoraj chciał się kochac powiedziałam ze nie bo się zle czuje , zapytał się co jest nie tak powiedziałam że ja chce dorobinę czułosci , nie jestem panią z agencji która nie ma uczuć . powiedział mi ze pewnie mam kogoś na boku skoro się nie chce z nim kochac i poszedł spać do drugiego pokoju , dzisiaj rano znowu poruszyłam ten temat to powiedział że to wszystko moja wina . zawsze ja wszystkiemu jestem winna , czuje się jak matka , sprzątaczka , kucharka, wracam z pracy i szybko biore się za obiad zeby mąz zjadł coś ciepłego , ale nie czuje się kobietą , nie czuje się kochana , za to przez męża mam bardzo niską samoocene , nie wiem co dalej robić ...

Gość mika55
Sory ale ja bym mu jasno powiedziała, że jak dalej będzie takim chamem to niech spada i faktycznie znajdę sobie kogoś innego kto potrafi mnie docenić.. przytulić... powiedzieć czułe słowo..wtedy i seksu nie zabraknie. A nie tylko mechaniczny, bez uczucia, a potem mam cie gdzieś.. Frajer jakiś..

Czy tak samo zachowywał się przed ślubem? Ciąża była głównym powodem, że go wzieliście?

Gość hoppppppppppppppp
błękitna czerń porozmawiaj z nim poważnie, jesli to nic nie da, to rozstanie zostanie jedynym wyjściem, to niedopuszczalne by tak Cię traktował" zzz znalazla sie doradczyni gowniara ktore cale zycie juz przezyla :D

Gość Kilinianka 26
przed slubem był cudownym facetem , czułym delikatnym , potrafił mnie zaskakiwac wzielismy slub a 1,5 roku pózniej urodził się nasz syn . zmieniło się to po urodzeniu dziecka . Próbowałam z nim rozmawiać ale zawsze kończy się to sprzeczką , mówi że za dużo się książek lub filmów naogladałam , ze zycie wcale nie jest takie piekne i kolorowe jak może się wydawać a na koniec twierdzi że ja mam kogoś na boku

Gość chyba się zakochał
i próbuje scedować na ciebie odpowiedzialność za rozstanie, bo sam nie ma jaj, żeby to zrobić. jest rozdarty, stąd takie zachowanie. powiedział wprost, że jest z tobą dla dziecka- liczył, że po takim komunikacie dasz mu wolność. zastanów się, czy chcesz być z kimś, kto cię nie kocha

Gość pykamy
pyk

Gość Kilinianka 26
mamy wykształcenie wyzsze ale co to ma do rzeczy ??

Gość taki jeden facet 28
życie jest tak piękne i kolorowe jak my sami sobie to piękno stworzymy ..nic więcej ... co do męża skoro powiedział Ci tak przykre słowa to no cóż ..kwestia czasu i rozwód ,albo szukaj sobie kochanka dla uzupełnienia luki emocjonalnej której się od męża nie możesz doczekac . Bo prosić o czułość to jest mega upokarzające ,albo czułosć jest albo jej niema

Gość Kilinianka 26
mamy wykształcenie wyzsze ale co to ma do rzeczy ??

ale nie, nie kochanek, po co ma się męczyć z mężem, to będzie katorga, mieszkac razem w jednym domu, rozwód, wtedy nowy facet, taki, który Cię doceni, okaże miłość, zasługujesz na to. zastanów się nad tym

Maciusiowi to Ty do pięt nie dorastasz szczery x w pierdoleniu od rzeczy i udawanej wierze - tak, nie dorastam :-) ale ty dorastasz, bez dwoch zdan kretynko

czy to, że jest wykształcona, oznacza, że nie możesz czasem powiedzieć czegoś w stylu " każda mu rowem poszła " ? nie no pewnie, wykształceni powinni nosić kija w dupie

Kilinianka 26 zastanów sie nad tym co Ci napisałam, porozmawiaj z nim, powiedz mu, że jesli nic się nie zmieni będziesz chciała rozwodu i żeby sobie to przemyślał