Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aszemputel

Polski bus, przejazd od 1 zl

Polecane posty

Gość aszemputel

hm... weszłam na strone i faktycznie bardzo tanie przejazdy np. z warszawy do krakowa 20 zł osoba. niestety powrót już trochę droższy bo ok 40-50 zł. ale to i tak tanie niz samochodem lub pociągiem. Czy jeździł ktoś tymi liniami ? jakie sa wasze spostrzezenia ?

Gość blablable bla
ja jechalam raz do warszawy i raz do krakowa z przesiadka w wawie :) na trasie Gdansk-Warszawa jest poczestunek (kawa, herbata, sok, ciastka, lody). ogolnie jestem bardzo zadowolona, jak sie kupuje z wyprzedzeniem i w srodku tygodnia to mozna pojechac za śmieszną cene :) odjazdy punktualnie, przyjazdy tez (albo nawet szybciej), dobry komfort jazdy. jak dla mnie duzy +.

Gość hermionaona
wystarczy wejść na ich profil na fb, mnóstwo pozytywnych komentarzy

Gość blablable bla
ja jechalam raz do warszawy i raz do krakowa z przesiadka w wawie :) na trasie Gdansk-Warszawa jest poczestunek (kawa, herbata, sok, ciastka, lody). ogolnie jestem bardzo zadowolona, jak sie kupuje z wyprzedzeniem i w srodku tygodnia to mozna pojechac za śmieszną cene :) odjazdy punktualnie, przyjazdy tez (albo nawet szybciej), dobry komfort jazdy. jak dla mnie duzy +.

Gość blablable bla4