Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrrrrrrr1234 wrrrr

Zgubiłam dowód osobisty,,,,

Polecane posty

Gość Wrrrrrrr1234 wrrrr

Witam.Jestem w Anglii od kilku miesiecy, znalazłam prace przez agencje,teraz czekam na kontrakt,ale moj problem to taki,ze zgubiłąm dowód osobisty(wczoraj wieczorem zauwazylam,ze po prostu go nie mam w portfelu.I teraz moje pytanie,czy jest możliwosc wyrobienia tutaj jakiego dokumentu bym na jakis czas mogla sie nim poslugiwac,dopiero co zaczelam ta prace,nie mam jeszcze zbytnio urlopu,i kasy tyle by tak sobie leiec do Polski. Co z tego,że nawet poleciałabym na dwa dni by wyrobić nowy dowod ,ale jak mam wrocic do uk,jak nie mam innego dokumentu tozsamosci,ani paszportu,ani prawka... nic,a nie moge czekac miesiac w Pl na wyrobienie dowodu.Czy ktos byl w podobnej sytuacji??Prosze o odpowiedz... i pomoc.

Gość hermionaona
rozumiem, że zgłosiłaś w UK i PL że zgubiłaś dowód?

Gość Wrrrrrrr1234 wrrrr
Jeszcze nigdzie nie zgłosiłam,wieczorem poznym, zauwazylam,ze go nie mam, przeczekam do 9-10 i bede dzwonic,ale nie otym pytanie.Czy idzie jakis dokument sobie wyrobic tutaj,albo zalatwic to jakos tak by w Pl nie musiec siedziec 4 tyg na nowy dowod?

Gość Wrrrrrrr1234 wrrrr
Jeszcze nigdzie nie zgłosiłam,wieczorem poznym, zauwazylam,ze go nie mam, przeczekam do 9-10 i bede dzwonic,ale nie otym pytanie.Czy idzie jakis dokument sobie wyrobic tutaj,albo zalatwic to jakos tak by w Pl nie musiec siedziec 4 tyg na nowy dowod?