leara 0 Napisano Maj 22, 2013 Hej postanowiłam założyć nowy topik o odchudzaniu zapraszam w grupie razniej:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tararara252 0 Napisano Maj 22, 2013 i na jakiej diecie jesteś, jakie ćwiczenia? To początek Twojej walki? A coś o sobie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzka665 Napisano Maj 22, 2013 Hej jakas diete konkretna stosujesz ja od wczoraj jesm na kopenhasjiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tararara252 0 Napisano Maj 22, 2013 Zuzka podziwiam!! Ja bym umarła z głodu i wycieńczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzka665 Napisano Maj 22, 2013 Ja teoretycznie tez glodna jestem ale dzis weszlam na wage po jednym dniu i waze i kilo mniej dodam ze czoraj wypilam ponad 2 litry wody wiec to nie jest az tak e tylko woda wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tararara252 0 Napisano Maj 22, 2013 Zuzka ja bym po 3 dniach sie przewróciła z głodu:/ kiedyś jak młodsza byłam to raz zrobiłam ta dietę, wytrzymałam, ale waga słabo spadła jak na te męczarnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leara 0 Napisano Maj 22, 2013 Hej na konkretnej diecie nie jestem po prostu mz i ćwicze od około 3 tygodni. Nie jem słodyczy unikan jasnego pieczywa. Waga spadła mi już 4kg i obecnie waze 51. Jednak najbardziej zależy mi na zgubieniu brzucha i ujedrnieniu ciala. A ty tararara masz jakoś konkretną dietę i ćwiczenia. Zuza a ćwiczysz coś czy tylko dieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leara 0 Napisano Maj 22, 2013 Nie pokazuje moich postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takatakaja Napisano Maj 22, 2013 Witam, za mną 50 kg :P I ponownie plus 4 ale właśnie jestem na etapie zwalczania tego nadmiaru i kto wie moze nawet uda mi się stracić troche więcej niż te 4 kg :) Chętnie się przyłączę :P http://jakschudlam50kg.blogspot.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzka665 Napisano Maj 22, 2013 Ja tez ja kiedys stosowalam i schudlam 7 kg wiec bylam zadowolona teraz zamierzam to powtorzyc dodam ze nic nie zmieniam wszystko jem tak ja pisza nawet jak czegos nie lubie to i tak zjadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzka665 Napisano Maj 22, 2013 w tej chwili nie cwicze poniewaz ta dieta sama w sobie jest wykanczajaca ale przed ta dieta biegalam i zumbe tanczylam ci drugi dzien i mz i schudlam 5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leara 0 Napisano Maj 22, 2013 Takatakaja piękny spadek wagi pogratulować :-) zuzka to jak ta dieta taka drastyczna to może lepiej mz i ćwiczenia tak jak kiedyś co? A klja jest wasza waga i ile byście chciały byście ważyć?ja idę niedługo na wesele i za sukienka się dziś rozglądałam ale nie było nic specjalnego chyba przyjdzie mi pójść w starej. Dziewczyny napiszcie coś o sobie ile macie lat. Ja mam 26 jeszcze:-)co do diety to na śniadanie 2 kawałki chleba razowego z wędlina. Serem i pomidor. Później szklanka maslanki z musli. A na obiad talerz zupy. Do tego zielona herbata i dużo wody. No i rano ćwiczenia były. Jak najdzie mnie ochota to może wyskocze na rower jeszcze . Miłego popołudnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leara 0 Napisano Maj 22, 2013 Dziewczyny wam też coś nawala kafe bo mi postów nie dodaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leara 0 Napisano Maj 22, 2013 Takatakaja piękny spadek wagi pogratulować :-) zuzka to jak ta dieta taka drastyczna to może lepiej mz i ćwiczenia tak jak kiedyś co? A klja jest wasza waga i ile byście chciały byście ważyć?ja idę niedługo na wesele i za sukienka się dziś rozglądałam ale nie było nic specjalnego chyba przyjdzie mi pójść w starej. Dziewczyny napiszcie coś o sobie ile macie lat. Ja mam 26 jeszcze:-)co do diety to na śniadanie 2 kawałki chleba razowego z wędlina. Serem i pomidor. Później szklanka maslanki z musli. A na obiad talerz zupy. Do tego zielona herbata i dużo wody. No i rano ćwiczenia były. Jak najdzie mnie ochota to może wyskocze na rower jeszcze . Miłego popołudnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leara 0 Napisano Maj 22, 2013 No a teraz to odrazu 3 te same posty wyskoczyły sory dziewczyny coś mi kafe nawala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuza 665 Napisano Maj 22, 2013 W wiec tak cos o sobie mam 28 lat i 165 cm wag63.9 dzis z rana . A co do diety to wiadomo ze lepiej jest cos na duzsza mete ale ja planuje zechac na kopenhaskiej przynajmniej 5 kg a potem tanczyc zumbe i biegac na zmiane co drugi dzien zeby trzmac wage gdyz slodycze sa moim najwiekszym problemem juz pisalam na jednym z forum ze 3 lata temu rzucilam palenie i z wagi 50 doszlam do 70 :o:o sama w to nie wierzylam i tak od diety do diety nawet jak chudlam w dluzszym czasie to u tak przybralam spowortem bo zaraz po diecie zucalam sie na wszystko teraz jestm madrzejsza o te wszystkie doznania wiec mam nadzieje ze teraz sie uda .! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuza 665 Napisano Maj 22, 2013 W wiec tak cos o sobie mam 28 lat i 165 cm wag63.9 dzis z rana . A co do diety to wiadomo ze lepiej jest cos na duzsza mete ale ja planuje zechac na kopenhaskiej przynajmniej 5 kg a potem tanczyc zumbe i biegac na zmiane co drugi dzien zeby trzmac wage gdyz slodycze sa moim najwiekszym problemem juz pisalam na jednym z forum ze 3 lata temu rzucilam palenie i z wagi 50 doszlam do 70 :o:o sama w to nie wierzylam i tak od diety do diety nawet jak chudlam w dluzszym czasie to u tak przybralam spowortem bo zaraz po diecie zucalam sie na wszystko teraz jestm madrzejsza o te wszystkie doznania wiec mam nadzieje ze teraz sie uda .! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuza 665 Napisano Maj 22, 2013 Kafe postow nie aje :/:/ a potem po 2 razy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leara 0 Napisano Maj 23, 2013 Zuza. powodzenia ci życzę w takim razie na twojej diecie. A z tzn tańczeniem to fajna sprawa:-). Ja dziś zjadłam 2 kawałki chleba razowego. Zaraz się wezmę za ćwiczenia bo o rowerze chyba mogę dziś zapomnieć taka pogoda u mnie że szkoda gada:-( u was też tak zimno dziewczyny.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leara 0 Napisano Maj 23, 2013 Halo dziewczyny żyjecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach