Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojoyy

DZIWNY SEN KTÓRY CIĄGLE SIĘ POWTARZA PRZECZYTAJCIE...

Polecane posty

Gość jojoyy

Bardzo często od wielu miesięcy śni mi się moja bardzo bliska koleżanka ze szkoły, chodziłam z nią do klasy przez całą podstawówkę i gimnazjum, siedziałyśmy razem w ławce wiele lat, codziennie się spotykałyśmy po szkole i ze wszystkiego się zwierzałyśmy, byłyśmy sobie barzo bliskie i znałyśmy się jeszcze zanim poszłyśmy do przedszkola bo kiedyś była moją sąsiadką jak byłyśmy małe. Teraz już nasze drogi się rozeszły, od skończenia gimnazjum minęło 6 lat i od tamtej pory się nie widywałyśmy, czasem tylko w szkole średniej się widziałyśmy ale ona była już w innej klasie i ja też a po roku skończyła szkołę i kontakt się urwał i od tamtego czasu minęło 5 lat a ona śni mi się po nocach jak siedzimy w ławce, jak gadamy, jak gdzieś łazimy i jej śmiech. Chociaż na codzień w ogóle o niej nie myślę ani nie tęsknię i nie wspominam o niej, zupełnie tak jakby nie istniała bo nie mamy ze sobą żadnego kontaktu i nie widziałyśmy się już parę lat. A ja nie mogę zrozumieć dlaczego w snach tak często do niej powracam? O co chodzi?

Gość a co mi zrobisz
a może zmarła a ty o tym nie wiesz ?

Gość jojoyy
Nawet dzisiejszej nocy mi się śniła, tak realistycznie...

Gość jojoyy
nie możliwe że zmarła, napewno bym się o tym dowiedziała od innych znajomych

Gość jojoyy
Pomóżcie, może ktoś się wypowie jak mam interpretować ten sen?

Gość jojoyy
No nie wiem...bo do szkoły to raczej nie tęsknię, a młoda jestem ciąglę, mam 23 lata

Gość jojoyy
Jak mogę rozumieć taki sen?

Gość mi przewaznie tak snia sie
osoby ktore mialy udzial w moim zyciu i niewazne ze na co dzien nie mysle. albo faktycznie zmarła bądź zaginęła, nadal was łączy jakas wiez chocby wspolnych wspomnien

Gość jojoyy
Ciekawe czy ona śni o mnie bądź mnie wspomina? Już sama nie wiem co myśleć, te sny o niej nie dają mi spokoju, to takie dziwne jest...

Może się do niej odezwij? Niektórzy mówią, że między ludźmi istnieje jakaś telepatyczna więź, może to to.