Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeeeeeeeeeeeeeerkaaa

Powinnam dostać okres .. jest plamienie po stosunku + swędzenie,ratunku !

Polecane posty

Nie wiem czy powinnam panikować,czy może poczekać do końca tygodnia i w poniedziałek iść do ginekologa.Niepokoją mnie pewne objawy.Otóż,okres powinnam dostać wczoraj,póki co nie miałam żadnych dolegliwości,które zawsze występują co miesiąc (nabrzmiałe i bolące piersi,bóle krzyża,głowy,senność,zachcianki na słodkości),jedynie nabrzmiały mi piersi,są strasznie obolałe,jestem senna + kilka dni temu miałam zachcianki na sos czosnkowy (he he,również objaw zbliżającej się miesiączki ;) ).Piersi bolą do dzisiaj,a okresu nadal nie ma.Od 3 cykli miałam okres regularnie,tj.co 28-30 dni,bóle jak zawsze te same.W kwietniu miałam grzybicę,którą wyleczyłam globulkami przepisanymi przez ginekologa.Natomiast ok.4 dni temu problem się pojawił :/ Nie sądzę,abym zarażała się od swojego partnera,ponieważ zawsze stosujemy prezerwatywę,no chyba,że ma jakieś infekcje na dłoniach i mi je przenosi :( 4 dni temu strasznie spuchły mi wargi sromowe oraz łechtaczka(po stosunku),od 4 dni strasznie swędzi i po kąpieli powiększa się,do tego czasem piecze,boli przy wejściu do pochwy.Oglądałam w lusterku i to wygląda tak jakby mi spuchło w środku,jest czerwone i nabrzmiałe :( Stosowałam krem Clotrimatozolum(?) i przeszło.Wczoraj przyjechał do mnie chłopak,współżyliśmy.Na początku strasznie bolało przy wejściu,nie mógł we mnie wejść :( Coś jakby blokowało,zaciskało się i nie chciało obluzować (często coś takiego mam,mimo podniecenia i nawilżenia).Zmieniliśmy pozycję,on położył się na mnie i od razu lepiej,ale .. po stosunku wyciągnął prezerwatywę całą we krwi :/ Do dziś mam plamienia,które nie przypominają okresu,nic mnie nie boli,jedynie nadal swędzi (to swędzenie jest na zewnątrz,szczególnie przy łechtaczce).Kurczę,co to może być ? Czy to już okres? Jednak bardziej przypomina to plamienie niż okres :/ Gdy mój chłopak ze mnie wychodził to strasznie bolało właśnie w tym miejscu ,gdzie mam takie napuchnięte :( Kurczę,nie chcę od razu iść do lekarza,bo może mnie wyśmiać,że panikuję,a to początek okresu,ale z drugiej strony skąd to swędzenie?Zaczerwienienie?Miałam kiedyś nadżerkę i nigdy nie było krwi.Dodam,że mój partner jest hojnie obdarzony przez naturę,ale w czasie stosunku nigdy mnie nic nie boli :/

Gość mimiano
po 1 masz niedoleczoną grzybice, na takie objawy sie pedzi do gina po leki a nie stosuje krem jakis. po 2 jak na taka podrazniona skore wspolzylas to skora w srodku Ci najzwyczajniej popekala i leci krew, rob tak dalej nie dosc, ze taaaaka przyjemnosc z seksu to taaaaaak wyleczysz infekcje. podczas grzybicy zero seksu, koniec kropka i wyginaj do ginekologa!

Gość mimiano
po 1 masz niedoleczoną grzybice, na takie objawy sie pedzi do gina po leki a nie stosuje krem jakis. po 2 jak na taka podrazniona skore wspolzylas to skora w srodku Ci najzwyczajniej popekala i leci krew, rob tak dalej nie dosc, ze taaaaka przyjemnosc z seksu to taaaaaak wyleczysz infekcje. podczas grzybicy zero seksu, koniec kropka i wyginaj do ginekologa!

Kurczę,ale po braniu tabletek przeszło mi,byłam na początku kwietnia i po 7 dniach stosowania globulek było już ok :/ więc to możliwe,że się nie wyleczyłam z tego?Aaaa,dodam,że te 4 dni co mnie tak swędzi,to od tylu dni biorę antybiotyki bo mam zapalenie oskrzeli,czy to może mieć jakiś związek z tym?

Gość mimiano
o boże... OCZYWIŚCIE, ŻE MA. dostałaś znowu grzybicy od antybiotyku pewnie nie brałaś nic osłonowo albo coś kiepskiego. Tym bardziej do ginekologa, z dnia na dzien antybiotyk wyniszcza ci flore i poglebia sie grzybica.