Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwiaa44444

JEDNO JABLKO DZIENNIE + CWICZENIA

Polecane posty

Gość Oliwiaa44444

Na wstępie chce konkretnych odpowiedzi ile schudnę a nie, że jojo czy choroba. Jedno jabłko dziennie. Taniec 15 minut pajacykow 1 butelka wody dziennie (+sok z cytryny) Cwiczenia na urzadzeniu do cwiczen Ile schudnę prowadząc taki tryb życia przez mieiac ?

Gość SW 1313
Może umrzesz. Zastanów się, martwa nie będziesz mieć już takich problemów.

Gość nie wiem ale
ja przy takiej diecie chudne 5 kg w tygodniu

Gość no wiesz jak
a sakd my to mamy wiedziec, nie jestesmy debilami co sie glodza!

wspaniała dieta. przecież jabłka dostarcza organizmowi komplet niezbędnych skadników, szczególnie w okresie wzmożonego wysiłku :-P że też o tym nie pomyślałam.

Gość yhvxcb
Ze tez nie wpadlam wvzesniej na ta diete

a nie lepiej schudnac powoli bez efektu jojo ? ja tez stosuje diete ale okolo 1200 kcal czasem wiecej i biegam co drugi dzien :) w marcu wazylam jeszcze 71 kg a dzis juz 65.7 :)

mammusia ma rację, powoli , ale bez efektu jojo. ja w 3 miesiące schudłam z 65 do 58 kg. stosuję dietę 1200 kcal, nie przejadam się, uprawiam sport, takie głodzenie sie jest bez sensu.

jeszcze tylko jedno pytanie do Oliwiaa44444: skąd weżmiesz siłę do cwiczeń jedząc 1 jabłko dziennie? przecież musisz jeszcze jakoś funkcjonować przez cały dzień? jak tego dokonasz?

dla mnie to nie wyczyn schudnac 10 kg w mies bo mogla bym ale zaraz wrocila bym do wagi i moja skora chyba by sie zalamala :D

schudniesz, schudniesz :) akurat zmieścisz się w łóżku szpitalnym. tylko jeszcze nie wiadomo, czy na intensywnej terapii, czy u czubków:)

no właśnie. skóra Ci zwiotczeje i bedziesz wyglądac jak balon z którego zeszło powietrze, łeeee...

jeszcze zależy czy to będą papierówki czy malinowe, jedne mają mniej drugie więcej cukry, zważyłaś na to, kochana?

Gość gość
jak skończysz tą cudowną dietę to od dwóch jabłek będziesz już mega tyła musisz na niej pozostać do końca życia, czyli spoko, niedługo;)

wszystkie tutaj macie racje :) droga do grobu a nie do pieknej sylwetki

Gość Olcia Dubicka
Szacuję że tak po 3 dniu będziesz miała już mroczki przed oczami i mogą się zdarzyć nawet omdlenia a na pewno już w trakcie ćwiczeń. Będziesz spalała masę mięśniową i wodę z organizmu a dalej będziesz otłuszczona i będziesz magazynować tłuszczyk, bez sensu takie coś są przyjemniejsze sposoby odchudzania :0 Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

nie robcie takich diet. to koszmar dla organizmu, poza tym nie ma czlowiek ktory wtrzyma taka diete... pamietaj ze jabuszko ma ok 50-70 kcal. organizm potrzebuje ok 1500 by utrzymac cieplo, bicie serca itp. dodatkowo twoje cwiczenia tez spalaja kaloriie... wiec jedyne co mozesz zrobic to doprowadzic swoj organizm do smierci badz wyniszczenia...

nie robcie takich diet. to koszmar dla organizmu, poza tym nie ma czlowiek ktory wtrzyma taka diete... pamietaj ze jabuszko ma ok 50-70 kcal. organizm potrzebuje ok 1500 by utrzymac cieplo, bicie serca itp. dodatkowo twoje cwiczenia tez spalaja kaloriie... wiec jedyne co mozesz zrobic to doprowadzic swoj organizm do smierci badz wyniszczenia...