Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minetta Poll

Filmiki Noxelii czy Eli z Los Angeles? Której wolicie i dlaczego?

Polecane posty

Gość Minetta Poll

ZAPRASZAM DO KULTURALNEJ DYSKUSJI :)

Gość kochanka Ellliiii
Noxelia pierdoliła jaką jest artystką " :D poetką hahaha a może fajna z niej dziewczyna, ale jej filmik jest jak filmiki pustych dziuń które pokazują co kupiły na wyprzedaaży za hajs zarobiony na angielskim zmywaku! Noxelia wydaje mi sie ciepła, spoko dziunia, ale Ella ma to coś, ma mistyczną siłę, ja ją tak odbieram, ona nie kreuje sie na nikogo, ona jest sobą, będąc sobą jest po prostu tak bardzo inna od większości.

Gość kochanka Ellliiii
Nie mam nic do Noxy,żeby nie było! I tak wolę ją niż Lady Love :D

Gość Minetta Poll
Dla mnie obie to dziwki pierdolone

Gość Intellll l
ELLAE to mistrzyni. Mówi mądrze, ma dużo pomysłów, pokazuje interesujące miejsca! To prawdziwy unikat w dzisiejszych czasach! I Noxelia - tępa, pusta kurwa, która jest tak głupia, że nie widzi jak żenujące są jej "filmiki" i to wmawianie innym, że ona ma fanów... ale wkurwiające gówno z niej... :o 🖐️

Gość malinkakowa
ejj dajcie link do filmow noxy ;)

Gość Ella Ella Elaaaaa
noxelia jest na poziomie mastera i lady love, czyli umysłowo podstawówka -"chcę być sławna i bogata", nic nie oferują światu, Ella jest super zaawansowana, biznes i te sprawy, wie o co w życiu biega, samorealizuje sie. Wiele osób jej nie lubi, bo nie kuma jej metaforycznych filmików.

Gość Minetta Poll
Ela to prostytutka

Gość Maciej92992 9999
Co za tępy śmieć z Noxelii, głupia dziwka jest samozwańczą artystką, szkoda tylko, że nie tworzy niczego, co możnaby nazwać sztuką i nie robi nic wartościowego, jej filmiki to ŻENADA INFANTYLNEJ, UPOŚLEDZONEJ BLADZI.' Za to ELLAE JEST ŚWIETNA! KOCHAM JĄ I JEJ FILMIKI! JEST BARDZO INTELIGENTNA!

Moje filmiki w stopce... A filmiki Eli widziałam, są zupełnie inne niż moje i ona jest zupełnie inna a przede wszystkim jej realia.

Gość Alladyn 992999r9
Noxelia, przede wszystkim to mózg Elli posiada IQ, które jest Twoim IQ podniesionym do 3 potęgi, tępa, infantylna dziewucho! Nie jesteś artystką, jesteś beznadziejna! Prędzej ELLAE jest artystką, bo tworzy nowoczesną sztukę, jej vlogi to prawdziwe epistolarne perełki, a ty jesteś żałosnym pomiotem na poziomie Mastera111 i innych zjebów z internetu.

Gość Alladyn 992999r9
Noxelia, przede wszystkim to mózg Elli posiada IQ, które jest Twoim IQ podniesionym do 3 potęgi, tępa, infantylna dziewucho! Nie jesteś artystką, jesteś beznadziejna! Prędzej ELLAE jest artystką, bo tworzy nowoczesną sztukę, jej vlogi to prawdziwe epistolarne perełki, a ty jesteś żałosnym pomiotem na poziomie Mastera111 i innych zjebów z internetu.

Gość Mykonidalna25
To prawda- Ella to prostytutka.

Gość dwkdkkd
Co za debil zazdrości Elli, pewnie ten śmieć, który zrobił ten uwłaczający fotomontaż, jesteś gównem!

Gość do dwkdkkd
Nox też się swojego doczeka. a śmieć to Cię robił kurrwo!

Gość Czesławe
Żadnej nie oglądam, ale gdybym musiał to Noxelie. :O