Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało zaradne dzieci

Mało zaradne dzieci

Polecane posty

Gość mało zaradne dzieci

Córka ukończyła technikum ekonomiczne Syn ukończył technikum gastronomiczne Córka pracuje w sklepie spożywczym a w sobote i w niedzielie dorabia sobie na przyjęciach. Razem zarobi 1800 złotych. Syn -od 8-12 - roznosi ulotki jednego banku 6 złotych na godzine -od 13-17 - roznosi ulotki centrum językowego -piątek, sobota, niedziela syn ma grafik agencja praca leader service i pracuje w tesco na wykładaniu towaru. Ja jestem wściekła. Córka około 1800, syn około 1500 złotych na rękę. Oboje mają umowy zlecenie, nie mają zusu bo sami zrezygnowali z ubezpieczenia, itp. I mało dają do domu. Córka pokazała mi że ostatnio kupiła sobie spódnice a syn zamówił sobie pizze. Wziełam im karty i wyjełam pieniądze z ich kont. Wszystko pójdzie na rachunki i żarcie.

Gość =.=
Kolejne prowo.

Gość pytacz pospolity
ciesz sie ze az tyle zarabiają bo to majatek :P poza tym, jesli są niezaradne, to twoja wina, nadopiekuńczości a poza tym to prowo :D

Gość kolpp
marne prowo...

Moim zdaniem jest to powód do dumy ze Ci na głowie nie siedzą bo znaleźli sobie pracę. Na dzisiejsze standardy to wcale nie jest źle :P no a odnośnie rachunków to przecież możesz im wyznaczyć sumę jaką powinni dorzucać do utrzymania domu np 500 od osoby czy coś..