Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HEHE MAM POMYSŁA

Zawód męża.

Polecane posty

Gość wiśnióweczka
Mój mąż jest architektem, ale nie prowadzi własnej działalności. Nie miałoby dla mnie znaczenia, czy mąż lekarz, czy prawnik, czy informatyk... oby był wartościowym, ambitnym, inteligentnym człowiekiem i ... zarabiał na rodzinę ;-) Mój spełnia wszystkie w/w wymagania a ja ciągle marudzę ;-)

Gość gość
Mój maż jest prawnikiem.Jeśli chodzi o finanse to żyje nam się bardzo dobrze,niczego nam nie brakuje.Ja też ma dobra pracę.Mąż pracuje w kancelarii swojego przyjaciela,czasem bywa że musi pracować w domu po godzinach no ale coś za coś.I wszystko było by w zasadzie super gdyby nie fakt że już sie nie kochamy...ale też nie potrafimy się rozstać...głupie prawda?

Gość gość
Muszę Was zmartwić moje drogie - faceci spełnaijący takie kryteria, o jakich mowa na poczatku wątku żenią się z kobietami dorównującymi im poziomem intelektualnym. Odstępstwa od tej zasady są rzadkie i często konczą się rozwodem.

"Muszę Was zmartwić moje drogie - faceci spełnaijący takie kryteria, o jakich mowa na poczatku wątku żenią się z kobietami dorównującymi im poziomem intelektualnym. Odstępstwa od tej zasady są rzadkie i często konczą się rozwodem." Ale dyrdymały mój brat ma wyk. zawodowe szwagierka wyższe jest nauczycielką, kuzynka ma podstawowe (zaciążyła szkoły nie skończyła) męża ma z wyższym i nic nie słychać o rozwodach....moja przyjaciółka pracuje jako psycholog w więzieniu a ma męża z wyk. podstawowym który składa kartony!!! U nas to raczej ja jestem głową on rękami i jakoś już 5 rok leci....

Z lekarzem zdrowo jest się bzykać. Ale Tobie proponuję - księdza, to grzechu nie będzie. : )

Gość gość
mój mąż jest informatykiem,teraz pracuje w Niemieckiej firmie,dobrze zarabia i czuję sie przy Nim bezpiecznie.Wcześniej miał niższe stanowiska później zaczął awansować(jesteśmy razem 4 lata)Ja jestem stylistką paznokci.Byłam wcześnie z facetem po zawodówce i nie w umiał zarobić na rodzine.Także zawód jest ważny...Z miłości człowiek nie wyżyje..takie jest moje zdanie

Gość gość
mój mąż jest lekarzem-laryngolog, 5 lat po ślubie,niestety często mijamy się w drzwiach, rzadko się widzimy...:( kasa to nie wszystko

Gość musi
mój mąż jest kamerzystą i podrywają go inne a mnie trafia szlak. chciałabym żeby był kurem domowym :)