Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Webster

Co lepsze bycie singlem czy w zwiazku ?

Polecane posty

tak sie zastanawiam co jest lepsze bycie singlem i zycie zupelnie nie ograniczanym przez nikogo czy tez bycie w zwiazku z kochajaca osoba choc wiadomo po jakims czasie zakrada sie znuzenie druga osoba , wzajemne pretensje etc. ?

Gość gość
nie mam pojeia chyba singlem z f**k buddy :)

Gość gość
Lew Starowicz w jakiejś swojej wypowiedzi stwierdził, że lepsza jest nieszczęśliwa czy nieodwzajemniona miłosc , niż całkowity jej brak człowiek , który nikogo nie kocha .... ginie, znika powoli

Gość gość
zależy co dla kogo:)

Gość skjfsdkfj
pewnie, ze lepiej być w związku. gdy ja po 2letnim związku przez pół roku bylam sama to wyszalałam się prawie za wszystkie czasy. w klubach mogłam tanczyć z kim chciałam, mogłam całować się i dawać numery komu chciałam. ogólne swoboda. ale gdy spotkalam obecnego chłopaka zrozumiałam, że takie życie singla jest fajne, ale do czasu. lepiej mi być z Nim, bo wiem że mogę do Niego 'uciec' gdy kłóce się z rodziną (a często sie to zdarza), że przy Nim zapomnę o moizch jakichś problemach... że ogólnie mam co robić i, że to z Nim najlepiej spędzam czas. z Nim wolę chodzic na zakupy, a nie z koleżankami. On jest moim najlepszym przyjacielem. i fajne jest też to, że robimy czasem sobie małe scenki zazdrości i zabraniamy kontaktowania się z kims tam. po prostu mi takie życie pasuje, gdy jest się blisko siebie. bycie singlem, jak już pisałam, jest fajne ale do czasu. nudzi się później bo i tak każdy z nas jest stworzony do kochania i potrzebuje tej bliskości. poznana osoba w klubie nie da nam nawet namiastki prawdziwego zapomnienia.

Gość gość
skjfsdkfj x ktos cie prosil o wyglaszanie referatu? kogo obchodzi co jest tobie akurat lepsze? :D

Gość gość
a ty co ?? robisz tu za porzadkowego ?? jak ci nie pasi to nie czytaj

slyszalem ze czas na zwiazki sie zawsze znajdzie a poki moge to lepiej korzystac zycia niz byc uwiazanym

Gość ta jedna z miasteczka
w odpowiedzi na twoje zapytanie autorze i stawiane w nim tezy. piszesz, że można się znudzić kimś. jeśli ktoś jest nudny to owszem. natomiast mój facet jest interesujący i nie pojawiło się nic takiego. to zależy w związku z kim być. ale generalnie jest też ten plus , że wiem że będę miała seks w najbliższym czasie a nie flustrowała się na tle braku. że mam do czynienia z człowiekiem inteligentnym i którego kocham. i że to jest z człowiek z którym nie da się nudzić...

dzieki za odp. zmienilo to moje nastawienie i od teraz zaczynam poszukiwania :)

Gość gość
babom lepiej być w związku a mężczyznom lepiej jak są singlami. związek kosztuje mężczyzn wiele wyrzeczeń, zaangażowania, pracy. Baby natomiast zyskują wiele: kierowcę osobistego, stałego sponsora itd.

Gość gośćgość
Lepiej być singlem.

Gość gość
Związek tylko jeśli się chce założyć rodzinę.

Gość Adas Mickiewicz
"Kto milosci nie zazna ten zyje szczesliwy, i noc ma spokoja i dzien nieteskliwy..."

Gość Adas Mickiewicz
o kurde, strzelilem bleda we wlasnym cytacie,ale wiecie o co chodzi...

Gość gośćTelimena
Wiemy Adasiu:)

Gość gośćtestowniajuzzajeta
ze mna facet mialby idealnie bo nie chce mieszkac razem nie chce dzieci mogę ale nie musze,a daje milosc i namietnosc,ale trzesidupki nawet o tym się nie dowiedzą bo gardze trzesidupkami tak dla zasady,musialby być gotowy rzucic się we wszystko ze mna,jak to zobacze ma jak w rajuuu,jakos w realu nie spotkałam zadnego tchorza, w necie tak ,nawet nie ma pierwszego spotkania bo usycham od słuchania bzduuur

Gość gość
zalezy na kogo sie trafi.zwiazek zwiazkowi nierowny

Gość gość
najlepiej byc singlem atrakcyjnym, wtedy masz zwiazki i przygody

Gość gość
i weneryczne syfy zapomniałeś dodać wycieruchu

Gość gość
Wszystko ma swoje plusy i minusy. Osobiście chciałabym być w związku, ale wiem, że do niego się nie nadaję.

Gość gość
Bycie samotnym to dodatek:) masz swiety spokoj:)