Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fly away

welon jaka

Polecane posty

Gość fly away

jaki bedziecie miec welon dlugi ciagnacy sie po ziemi czy krotki.gladki czy z koralikami nie moge sie zdecydowac

Gość gość
Ja do koronkowej , prostej sukienki miałam długi , ciągnący się welon, obszyty koronką, a po pierwszym tańcu zmieniłam go na krótszy :) Jeśli chodzi o taniec to nie polecam długiego welonu, więc jeśli możesz mieć tylko jeden to weź sobie krótszy :)

Gość gość
krótki, nie cierpię długich welonów. może z kryształkami swarovskiego, bo suknia jest skromna. Ale z delikatnymi i malutkimi jeśli już.

Gość gość
ja bede miała welon do walca cieniowany bez zadnych koronek falbanek cekinkow itp ale oczywiscie zdjecia wam nie wstawie zebyscie sobie nie skopoiwały i tego rodzaju welony sa najładniejsze oczywiscie mozecie sie tylko domyslac jak on bedzie wygladał ale ci onego wobraźnia a co innego zobaczyc na zywo hehe takze jesli by ktoras chciała zobaczyc moj welonik przepiekny to dajcie znac ;) czekam na wasze wpisonka lesby hehe

Gość Goboy 36
Przygotowania do ślubu były dla nas bardzo stresujące. Ogromnie przerażała nas cała otoczka wesela- kupno sukni, wybór zespołu itp. Na dekoracje nie starczyło nam czasu. Postanowiliśmy niektóre zadania zlecić osobom bardziej doświadczonym , i nie żałujemy. Magia, nie wiedziałam, że dekoracje mogą tak cudnie wyglądać, świece, kwiaty stroiki- marzenie Polecamy http://www.dekoracje-slubne-torun.pl/dekoracje-slubne-uslugi-slubne/.