Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawo Jazdy!!!!! 2013

Zdawalam na starych zasadach co teraz?

Polecane posty

Gość Prawo Jazdy!!!!! 2013

Moj problem jest taki ze 1 grudnia zdawalam teorie na starych zasadac i nie zdalam nastepny egzamin mialam w styczniu na ktory niestety nie dojechalam pozniej nie dalam rady sie zapisac spowodu niestety kasy ;/ teraz w czerwcu mija 6miesiecy od kiedy mialam pierwszy egzamin czy ktos moze mi podpowiedziec czy jak sie nie zapisze do 1 czerwca czy trace cala kase jaka wydalam na zrobienie kursow (teorii) bo slyszalam juz wiele opini i tez to ze on nowa bede musiala robic teorie...

Gość gość
pomoze ktos? moze ktos sie orientuje??

Gość gość
Chodzi Ci o zrobienie jeszcze raz kursu w szkole jazdy? Nie, nie musisz tego robić. Kurs jest ważny przez ileś tam lat, nie przez pół roku :) Musisz jeszcze raz zdać testy.

Gość gość
Ahaa ;) No poprostu chodzilo mi o to ze duzo osob mi mowi ze po pol roku nie zrobienia teori przepada mi cala kasa jaka wlozylam na prawko czyli te 1500... poprostu nie zdalam raz i narazie sobie odpuscilam bo poprostu kasy nie bylo , a tez zawsze mi sie wydawalo ze na teorie mozna znow isc kiedy sie chce;) nie mowie juz ze po 2 czy 3 latach bardziej chodzilo mi w miesiacach ;)

Gość gość
Jestem na bieżąco w temacie, teraz po raz drugi zapisywałam się na testy teoretyczne bo minęło już pół roku od pierwszych i przepadły, zdawanie teorii od nowa byłoby dla mnie absurdem :) bez problemu wpłaciłam 30 zł i zapisałam się na 28 :) teraz tylko zdać te testy zasrana, słyszałam że masakra jakaś z nimi :o

Gość gość
Czyli poprostu nie ma czegos takiego ze jak sie w pol roku nie zda teori to wszystko przepada jak to glupio gadaja...

Gość gość
Tez slyszalam ze masakra i zaluje ze nie zdalam na starych;/

Gość gość
Tez slyszalam ze masakra i zaluje ze nie zdalam na starych;/

Gość gość
nie ma : )

Gość gość
eee to fajnie jestem spokojniejsza dziekuje wam ;)