Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butkarana

Pilna pomoc! Spuchnięte ucho :(

Polecane posty

Gość butkarana

Nowe, ze sklepu kolczyki mnie chyba uczuliły... Odkaziłam je i nałożyłam jak zwykle... ale był am w nich 10 minut i aż strach co z moim uchem się stało. Urósł sam płatek z 10 razy, jest twardy jak kamień i pewnie by spuchł bardziej gdyby nie to że już skóra isę bardziej nie rozciągnie pomocy ;((( wyglądam śmiesznie bo mi odstaje ten kawałek ucha a mam włosy na chłopca, zaraz musze do pracy wyjść a pracuję "z klientem"... Płaczę

Gość gość
ja się tak do końca nie znam, ale może zażyj wapno albo coś antyalergicznego jak loratan ;)

Gość butkarana
Wapono wypiłam, ale nie zejdzie chyba w 20 minut. Aptekę najbliższą tez pod pracą będe mieć dopiero... ech ;( czyściłam ucho 10 razy octeniseptem ale dziurka praktycznie zniknęła w spuchniętej skóze ucho ma rteraz prawie 2cm grubości zamiast 6mm/

Gość butkarana
Dodam że ucho mam przebite jedno i drugie od dobrych 15 lat i nigdy nie spuchło mi aż tak nawet jak miałam alergię na srebro :( Po prostu jakbym miała ciężki kamyk na uchu

Gość butkarana
PRosze niech ktoś pomoże, to wygląda okropnie. Próbowałam zamaskowac aele widąc odstający na bok i bardzo bardzo grupy płaek ucha pomijam fakt że boli ;( niestety nie mogę wziąć wolnego.

Gość gość
I co to bylo ? Mam to samo:(