Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziii22

Basen dla 10 miesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość madziii22

Jaki basen polecacie dla prawie 10 miesięcznego dziecka? Mój synek dostał pieniążki na Dzień Dziecka przeznaczone na basen, ale nie mam pojęcia jaki kupić. Chciałam kupić taki duży basen ze zjeżdżalnią Co sądzicie?

Dla takiego małego lepiej mały z zadaszonym bokiem i góra, zeby był cien i nie wiało. Duży ze zjezdzalnia ok, ale bedziesz musiała dziecko po nim gonić później ;)

pure posion właśnie taki sam upatrzyłam. Ale takiego małego dziecka nie będzie on za duży? I mam takie głupie pytania. Dziecku trzeba podgrzewać wodę czy wystarczy jak nagrzeje się od słońca? No i jeszcze jak jest z moczeniem uszek? Nie zawieje Go?

Gość madzii22
Ponawiam pytania

Gość kitkaka
Nie bądźcie takie przewrażliwione ;) Ja kupiłam synkowi przed roczkiem właśnie ok 10m basen większy ale bez zjeżdżalni taki zwykły, wtedy tylko siedział, trochę po nim raczkował w tej wodzie i się bawił a w tym roku wyciągnęłam już kilka razy to się dopiero chlapał, leżał na brzuchu, skakał, zdecydowanie warto kupić od razu większy a nie jakiś mały z daszkami i d**erelami to zbędne! Ja stawiam basen pod drzewem w cieniu lub rozkładam parasol. Wodę wlewam ciepłą, niewiele oczywiście, jakbym miała czekać aż się nagrzeje to by mi to długo zajęło zresztą nalecą od razu do wody jakieś syfy z drzew i robale ;) Autorko kupuj większy taki jak Ci się podoba! dzieci szybko rosną a po co masz za rok kupować większy. Ktoś tu pisał o uszach nie przesadzajcie, syn się kąpał jak wiało, zmoczył uszy głowę i nic mu nie było nie ma co przesadzać jakby miał mieć chore uszy to i bez basenu to możliwe ;)

Gość gość
nie ma to jak odnowić stary wątek, żeby wcisnąć reklamę.. ŻENADA!