Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczonamamunia

Dlaczego moje dziecko jak bylo mniejsze spalo cala noc a teraz nie?

Polecane posty

Witam. Moja corka wczoraj skonczyla pol roku. Jak miala 2 miesiace przesypiala cala noc od 21 do 6 rano, a od jakiegos miesiaca nie potrafi przespac calej nocy, musi wypic jedna porcje mleka standardowo 150ml. Co robie zle? Moze napisze co je, moze za malo je ? Rano: (ostatnie 3 dni budzi sie o 3 w nocy) pije 150ml mleka 8:00 - 9:00 - kaszka bananowa/malinowa badz inna 180ml 12:00 - deserek 14:30 - obiadek, zupka sama gotuje badz gotowe daje, caly sloiczek zjada 17:00 - mleko, roznie wypija, srednio rowniez 150ml 20:00 - mleko z kleikiem, niewazne czy zageszcze dwoma miarkami czy czterema i tak sie obudzila W miedzy czasie pije wode, soczki badz herbatke. Wazy ok. 7300g.

Gość gość
gdzieś czytałam że dziecko ok 5-6 miesiąca życia na piersi nie przesypia całej nocy bo mleko jest już mniej kaloryczne. ile w tym prawdy nie wiem bo dopiero będę mieć dzidziusia.

Moja jest na MM, a nie na piersi.

moj syn tak mial, tylko ze ON zaczął sie budzic w związku z ząbkowaniem..

Gość gość
oj to przepraszam.. nie pomogę w takim razie :(

No mojej wlasnie widac dwa na gorze, dwa na dole, ale nie jest marudna, normalnie je. Czy rzeczywiscie ma to zwiazek z zabkami?

Gość gość
e ja myślę, że po prostu tak ma.. moja jak była mała też przesypiała całe noce a później zaczęła się budzić nawet po 5/6 razy w ciągu nocy ale ja nigdy nie dawałam w nocy jeść ewentualnie pić ale bardzo rzadko.. teraz ma prawie 3 lata i potrafi się ze dwa razy obudzić w nocy (bynajmniej nie na jedzenie)