Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uff

coś mi tu nie gra

Polecane posty

Gość uff

jak to jest panowie, ze na tym forum wszyscy jestescie tacy jurni i tak na was kobiety dzialaja, ze jestscie podnieceni caly czas i nie mozecie sie w pracy skupic?? Czemu jak widzicie piekna kobiete sie podniecacie i nie umiecie tego okazac? No przepraszam, stare dziadki i zule potrfia zagwizdac. Ale dlaczego facet w mlodym lub srednim wieku spuszcza wzrok, zamiast puscic oczko? Wraca do domu i pisze na kafe, ze musi se zwalic.

klne sie pod bogiem nigdy nie sposzam wzroku wprost przeciwnie, czaruje usmiechem, oraz staram sie strzepnąć niewidzialny pyl z pupy lub piersi osoby wzbudzającej moje zainteresowanie ile masz lat i gdzie mieszkasz ? spotkajmy sie w sklepie z odzierzą

Ja mrugam,puszczam oko non-stop,bo mam taki tik nerwowy:):)i takie puszczanie oka,moze wiecej kosztować,niż seks lecz kto nie ryzykuje ten sie trzepie...:P

Gość gość
ty jacus byles zakochany chyba we wszystich laskach z forume:D ostatnio nawet nieletnią marte chcesz wyrawać:D porazka

Nie pradwa....Marta jak siostra,za bardzo fantazjujesz:).....Tylko Rogata i Peewna....to mało jak na kafeteryjne Bóstwa:)

Gość gość
Ja na kafe jestem kozakiem ale w realu pozostaje mi trzepac do zdjec kolezanek z facebooka. Czasem puszcze oczko a jak sie na mnie spojzy to za chwile puszczam bąka ze strachu.