Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowa

Noc poslubna-something special ?

Polecane posty

Gość gosciowa

Kobity jak przygotowalyscie sie do nocy poslubnej?? Czy chcialyscie zeby byla specjalna i niepowtarzalna? czy uprawialyscie taki seks ktorego normalnie byscie nie uprawialy?? jak sprawic by roznila sie od innych nocy?

Gość gość
No nasza się różniła znacznie, po prostu padliśmy zmęczeni na łóżko i nie mieliśmy siły na NIC , no ale my już przed ślubem uprawiliśmy seks, może gdyby to była nasza pierwsza wspólna noc to bym coś myślała więcej, ale dobrze że nie była to nie miałabym chyba siły na seks.

Gość gosciowa
no wlasnie my tez przed slubem uprawialismy seks w sumie te pary ktore zyly w celibacie do slubu czuja podekscytowanie przed nadchodzaca noca poslubna a u nas?? dlatego zastanawiam sie jak sprawic bysmy my tez byli podekscytowani?

Gość gosciowa
no wlasnie my tez przed slubem uprawialismy seks w sumie te pary ktore zyly w celibacie do slubu czuja podekscytowanie przed nadchodzaca noca poslubna a u nas?? dlatego zastanawiam sie jak sprawic bysmy my tez byli podekscytowani?

Gość gość
Wiesz co , na prawdę nie wiem co Ci doradzić. My po weselu nie mieliśmy siły na nic i nie wiem co by to musiało być , żeby nas tak mega nakręciło :) Nasze wesele trwało do 4 rano a następnego dnia mieliśmy poprawiny , takie dla 30 osób, ale jednak. Jedynego czego nam było trzeba po weselu to po prostu się wyspać :p

Gość gość
My też kochaliśmy się przed ślubem. Ale noc po slubna była. Ja kupiłam sekspwną bielizne. Nasze wesele trwało do 5, a o 13 były poprawiny. Wesele było bardzo duże.