Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 martyna7276x

r贸偶ne diety.

Polecane posty

Go艣膰 martyna7276x

No hej :) Przy wzro艣cie 161 cm wa偶臋 69,5 kilo. Ostatnio wa偶y艂am 73 kilo zacz臋艂am stosowa膰 diet臋 kapu艣cian膮. Tej diety wad膮 jest monotonno艣膰 ;// Mo偶e kto艣 ma do polecenia jak膮艣 dobr膮 diet臋 ? chcia艂abym schudn膮膰 jeszcze jakie艣 6 kilo :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Klara292
Niedawno r贸wnie偶 si臋 odchudza艂am. Dieta kapu艣ciana jednak nigdy mnie nie przekona艂a. Ja postawia艂am na koktajle. Polecam Ci stronk臋 z takimi produktami -http://wagastop.pl/ 呕ycz臋 wytrwa艂o艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaasku
Ja po ciazy odchudzalam sie dieta 1000kcal . Schudlam 10kg w ciagu dwoch miesiecy. Dieta bez efektu jojo. Teraz jem normalnie i nie tyje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaasku
Ja po ciazy odchudzalam sie dieta 1000kcal . Schudlam 10kg w ciagu dwoch miesiecy. Dieta bez efektu jojo. Teraz jem normalnie i nie tyje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaasku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dieta south beach naprawde sie chudni a przy tym nie glodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olcia Dubicka
Diety to Ci nie polec臋 bo one mi nie pomog艂y nigdy nie czu艂am takiej satysfakcji jak膮 bym chcia艂a mie膰. Mi kobieta kt贸rej opiekuj臋 si臋 dzie膰mi poleci艂a tabletki odchudzaj膮ce Forever Slim, dosta艂am od niej pierwsze opakowanie w prezencie a te偶 mo偶na je kupi膰 na allegro. Do tego zarazi艂a mnie zdrow膮 偶ywno艣ci nisko przetworzon膮. I ju偶 po 3 tygodniach schud艂am 7 kilogram贸w ;) A z aktywno艣ci fizycznej to tyle co spacery z dzie膰mi kt贸rymi si臋 opiekuj臋 i plac zabaw ;) Wcze艣niej by艂am na samej zdrowej diecie ale nigdy nie by艂o takich efekt贸w ;)

Udost臋pnij ten post