Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowitka1

Dieta owocowo - warzywna od jutra !!!

Polecane posty

Gość zdrowitka1

Witajcie :) Od jutra zaczynam dietę owocowo-warzywną i chciałabym się dowiedzieć ile schudnę tygodniowo, jeśli codziennie będę jadła je się tylko same owoce i warzywa ? + codziennie będę ćwiczyła 40-60 minut

Gość Olcia Dubicka
Owoce to cukry proste w postaci fruktozy. One sprawią że będziesz magazynować tłuszcz jeszcze bardziej a będziesz chudła tylko z masy mięśniowej która waży 4 razy więcej niż tłuszcz a także z wody w organizmie. To jest głodówka bez sensowna od razu sobie odpuść. I efekt jojo zapewniony bo całe życie na owocach nie dasz rade. Jeśli będziesz do tego ćwiczyć to już w ogóle porażka. Są bardziej przyjemniejsze sposoby odchudzania gdzie chudnie się rzeczywiście z tłuszczu a nie z mięśni. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Hej! Ja jestem na diecie warzywno-owocowej od prawie dwóch tygodni i na wadze mam 5 kg mniej. Generalnie za pierwszym razem jak na niej byłam stosowałam się dokładnie do wskazówek dr Dąbrowskiej i schudłam 11 kg przez 6 tygodni. Teraz już nie trzymam się dokładnie wytycznych, bo chodzi mi przede wszystkim o utratę kilogramów - ze zdrowiem nie mam kłopotów. Więc jem oprócz dozwolonych rzeczy truskawki, nektarynki, fasolę. Bardzo dobrze się czuję, nie chodzę głodna. Przede mną jeszcze 4 tygodnie samych warzyw i owoców, a potem powolne wychodzenie z diety.

Gość gość
Asiunia a mozesz napisac co jadlas?

Gość gość
i jeszcze są na YouTube wykłady dr Ewy Dąbrowskiej radze wysłuchać by nie miec później niespodzianek np bół głowy