Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zafasolkowana agata

PIELUCHY - tetrowe? jednorazowe?

Polecane posty

Gość zafasolkowana agata

Witam. Za niedługo przywitam na świecie swoje pierwsze dziecko. Doradźcie mi proszę jakich pieluch używać. Tetrowych czy jednorazowych? Słyszałam jeszcze o wielorazowych, ale niewiele o nich wiem, może któraś mi opowie o nich ;-)

Gość madziamat
jednorazowe naj naj ;-)

Gość madziamat
jednorazowe naj naj ;-)

Gość gość
Proponuję jednorazowe. A jak tylko dziecko zacznie siadać i raczkować - to na nocnik. Moje dzieci zanim rok ukończyły nie chodziły już w pieluchach za dnia. Zakładałam tylko na noc przez jakiś czas.

Gość Kaasku
Tylko jednorazowe.

Gość gość
jednorazowe grunt to pilnować żeby na nocnik robiło jak bedzie wieksze a teraz pilnowac aby za duzo nie nasiaknela co odparzen nie bedzie.

Gość gość
dzisiejsze tetry to nie to samo co kiedys. Sa tak cienkie, że swiat przez nie widac. Poza tym nie wchłaniaja dobrze moczu i dziecko szybciej może dostac odparzeń. No i oczywiście będziesz miała codziennie wiele pieluch do prania i prasowania. Pamiętaj, że jak dziekco zrobi kupe to wsyztsko będzie na pieluszcze, którą najpierw powinnas wypłukać zanim włożysz do pralki. Tetry to po prostu mniej wygody. A te wielorazowe to chyba o terey chodzi bo niby o jakie inne?