Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sure

czy to ciąża czy stres?

Polecane posty

Gość sure

sure dziś 39 dzień cyku...;( @ brak ;( tak bardzo na niego czekam, mam bóle podbrzusza jak zawsze przed @, piersi powiększone, ale nie bolesne, temperatura max. 36.8 cześciej ponieżej 36,6 nawet, szyjka macicy raczej miękka i otwarta, pale normalnie, nie mam wstrętu do papierosów ani dymu, jak myślicie czy to tylko spóźnienie @ czy ciąża, która w sumie może być możliwa, bo kochaliśmy sie z moim chłopakiem 28 dnia cyklu i 34 dnia do końca, dodam, że moje cykle nie są regularne ale zamykają sie w granicach 33 do 41! dni, prosze powiedzcie mi co sądzicie, mam nadzieje że to tylko przez stres i stach przed ewentulaną ciążą..;(

Gość gość
co z testem? robiłaś?

Gość gość
to moze byc ciaza, ja do 8 tygodnia nie mialam zadnych objawów ciazy a test dopiero mi pokazal wlasnie w 8 tygodniu wczesniej byla jedna kreska nie wiem co ze mna bylo:) ze tak pozno

Gość gość
tak

Gość sure
test robie jutro rano, z tym że już 2 razy było podobnie a @ przyszła po zrobieniu testu, kiedy stresu już tyle nie było. ta temperatuta i otwarta szyjka macicy daje mi nadzieje że jednak to nie ciąza.

Gość sure
nie ukrywam że boje sie ciązy, bo to zmieniłoby wszystko, jestem świeżo po maturach ale tego jutrzejszego testu wolałabym nie zdać :) co prawda nie planuje studiów, ale mam inne plany, na dziecko przyjdzie czas, wiem, że to dziwne bo sie nie zabezpieczaliśmy, sama nie wiem jak to tłumaczyć, chyba jedynie głupotą..;/

Gość roksanaocoana
Ciesz się, jak będziesz w ciąży. Każdy będzie cię kochał, obejmował, pytał jak się czujesz, partner bardziej Cię pokocha...Będziesz czuła się niezwykle rozanielona, rozmarzona, będziesz rozmawiać do brzucha...Partner będzie cię po nim głaskal...Cudowne, prawda? Ja też chciałam to wszystko mieć, ale mnie się nie udało. Jakie są inne sposoby, by być kochaną.... Nie wiem....

Gość roskiiii
I w ogóle ta ciąża jest wynikiem Waszej miłości, czegoś pięknego. Może na początku się przestraszysz, ale później zdasz sobie sprawę, że to dziecko jest Wasze, jest kochane. Że go chcesz. Ja nigdy nie chciałam mieć dzieci. Ale ostatnimi czasy zmienił mi się pogląd. Wyżej pisałam jako roksana. Jesteś pewnie piękna, szczupła i młoda. Dużo młodzieży ma dziś dzieci, będziesz miała uznanie. Śpij spokojnie, pewnie może jesteś w ciąży, choć teraz to Ci nie na rękę.... Wszyscy będą cię kochać, a mnie nie kocha nikt. Dlaczego nie mogę być szczęśliwa?