Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalala123

Czy dam radę schudnąć.?

Polecane posty

Gość lalalalalalalala123

Hej. Mam pytanie, czy dam radę schudnąć jeśli będę ograniczała się do około 500-600kcal i będę jakoś 5 razy w tygodniu jeździć konno, około godzinkę, no i jeszcze na te konie będę musiała 6km rowerem w jedną stronę jechać. Zero słodyczy, chleba. Na śniadanie wafle ryżowe, w szkole jabłka, a w domu serek wiejski to z jabłkiem to z warzywami... albo jakieś zupy krem z groszku na przykład. Ps. Jest pysznaa! Polecam! To jak? Uda mi się chociaż 6kg zrzucić? Mam 172cm i 71kg ;( Mój problem - nogi. Brzuch mam płaski, a uda to moja zmora, :/

Gość gość
uda ci sie, ale zwieksz kalorie bo inaczej to bez sensu. i daruj sobie te wafle ryzowe, bezwartosciowa beznadzieja. chleb zytni to dobre wegle, na sniadanie dadza energie na reszte dnia

Gość Olcia Dubicka
To co opisujesz to typowa głodówka która jest najgorszym wyjściem jakie może być. Na takiej głodówce schudniesz z mięśni i wody z organizmu a tłuszcz zostanie a nawet zaczniesz magazynować go jeszcze więcej mimo spadku wagi bo mięśnie ważą o 4 razy więcej niż tłuszcz i woda tak samo jak zejdzie to spadek wagi będzie ale to tylko liczby na wadze a w rzeczywistości i tak będziesz otłuszczona a przecież chodzi o to by spalić tłuszcz. I efekt jojo murowany po takiej głodówce bo całe życie tak nie dasz rady ;/ Są inne sposoby odchudzania. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość gość
dubicka ty tępa spamiaro

Gość gość
Nie wierz w żadne suplementy, a uda spadną, jak zaczniesz ćwiczyć na siłowni, albo w domu systematycznie.

Gość gość
nie to że nie wierz, same tabletki nie spowoduja, ze problem zniknie, są świetnym wspomaganiem jak chcesz zrzucić wagę, bo w większości przypadków poprawiają metabolizm i wchłananie dobrych kalorii, w moim przypadku też oczyściły jelita ze złogów, etc, ale wszyscy wiemy, że jagody acai działają cuda, natomiast rzeczywiście, nie robisz niczego dobrego dla siebie głodząc się i tyrając... weź pod uwagę, że organizm sam wie kiedy jest głodny, naucz go nie magazynować, zanim zmuszać do zwiększania zapasów :) no i siłka, lub ćwiczenia w domu! Najlepiej treningi całego ciała, nogi robią tam największą robotę a pośladi robią się meeega kształtne :)