Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Synxozdjueks

Sposoby na dlugie, proste i oklapniete wlosy

Polecane posty

Gość Synxozdjueks

Mam dlugie wlosy, siegaja za lopatki. Nigdy ich nie prostowalam, bo nie musialam, sa idealnie proste. Jednak po umyciu ladnie trzymaja sie jedynie przez jakas godzine, pozniej sa oklaple... Susze je glowa w dol, uzywalam juz roznych pianek, szamponow dla wlosow plaskich ale guzik to dawalo... Trwalej nie chce bo niszczy wlosy, lokowki nie posiadam a zdolonosci manualnych nie posiadam zbyt dobrych ( typu tapirowanie- zawsze wygladam jakby mnie piorun walnal;) ) moze znacie jakies sposoby, filmiki? Pomozcie bo juz na siebie patrzec w lustrze nie moge :( wlosy mam zamiar obciac ale czekam jeszcze pol roku na wesele brata i do tego czasu chcialabym jakos ladnie wygladac :(

Gość wiktoria741
Ja słyszałam, ze na oklapnięte włosy najlepszy jest ten volumizer http://www.respectissim.rowenta.pl/ Podnosi włosy u nasady i dodaje im blasku. Sama mam zamiar go sobie kupić :) Mówiłam ślubnemu by mi go kupił pod choinkę ale z tego co wiem ma już dla mnie prezent...

puder dla niemowlat:)))wlosy przybieraja na objetosci ,i nie tluszcza sie:))za 3,60zl mamy piekne wlosy:))

ale super jest ten blog Anwen, wlasnie przegladam... mysle ze porady tam zawart moga pomóc autorce postu. a ja mam inne pytanie: http://www.anwen.pl/2014/12/moja-wosowa-historia-mess.html czy odpowiednia pielegnacja moze tak zagescic cienkie wlosy? czy to kwestia tego ze dziewczyna miala naturalnie geste wlosy, sama je zniszczyla i na nowo odbudowala? pytam bo z natury mam cienkie i nie wiem czy warto tak bardzo pielegnowac wlosy, jesli efekt ma byc dosc mizerny

Gość gość
mi pomógł szampon i odzywka Daily z Wax Pilomax. Bezpieczny skład i super efekty gwarantowane :) POLECAM !!!

Gość gość
U mnie sprawdził się fajnie Elastabion Floslek.