Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjjjjj

moj facet i seks

Polecane posty

Gość ghjjjjj

Mam 38 lat, moj facet 36, spotykamy sie tylko w weekendy i wszystkie wolne mozliwe dni.Seks od 2 do 4 razy dziennie, wliczajac noc.Problem w tym ze ja chce wiecej a on juz nie moze.Juz nie wiem co robic!

Gość Coh1
Ty przypadkiem nie nimfomanka?

:-D:-D:-D jeśli gość dodatkowo pracuje zawodowo plus uprawia trochę sportu, to może być zmęczony już w tym wieku po 2 razach na dobę. biologia czysta. proponuję więcej orala w jego wykonaniu a mniej penetracji, ty będziesz zaspokojona a on przeżyje :-P

Gość ghjjjjj
Nie! On mnie tak kreci, tylko pomysle o nim to goraco mi sie robi.Facet jest bardzo ladny i seksowny.Caly czas mam na niego ochote.Jutro ja do niego jade, zaznaczylam juz dzisiaj ze ma byc w drzwiach seks i ze go zgwalce.Zaden facet tak na mnie nigdy nie dzialal.Euh!

Gość ghjjjjj
On pracuje, ale ja tez, nawet wiecej niz on.

Gość gość
Facet żeby mógł, musi mieć ejakulat, po 4. razach zapewne ma sucho w jądrach i sterczu, więc za c**ja pana mu nie stanie. Skoroś taka jebliwa, to kup se dido 25cm i rżnij się aż Ci p***a spuchnie z rozkoszy, a faceta się nie czepiaj, bo on niczemu nie jest winien, fizjologii nie przeskoczy. Nawet buhaj zarodowy, specjalnie karmiony, po którejś kopulacji nawet nie powącha zadka krowy, zakumkałaś "krowo" jedna czy nie?.

to, że ty pracujesz nie wpływa na ciebie, tak jak na faceta. oni są mniej wytrzymali w tych sprawach, ty możesz się kochać kilkanaście razy do utraty przytomności nawet po bardzo stresującym dniu :-) oral cię uratuje :-D

Gość gość
Ona kłoda a on odwala całą robotę po robocie zawodowej z dojazdem do niej to nic dziwnego, że mu się odechciewa lub/i nie może. Z kobietą kłodą zawsze tak się kończy