Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napalona))))

Jak czesto uprawiacie sex z partnerem?

Polecane posty

Gość Napalona))))

witam,jestem ze swoim mezczyzna prawie rok,kochamy sie co drugi dzien,czasem codziennie,dobralismy sie pod tym wzgledem,ostatnio moj partner nie chce juz tego robic codziennie bo ma dosyc i jest zmeczony po pracy,mowi mi ze i tak mam z nim dobrze bo inne pary kochaja sie duzo rzadziej...rozumie go ale ja nigdy nie jestem zmeczona i moglabym sie kochac 2 razy dziennie,moje potrzeby sa coraz wieksze..

Gość gość
czemu sami hejterzy tu sa,he?????

Gość gość
my sie dobraliśmy bo mozemy NIE kochac sie nawet 2-3 miesiące...mamy prawie zerowe libido

Gość Napalona)))
nic mu sie nie odwidzialo,jest rownie napalony tylko mu wystarczy co drugi dzien..

Gość gość
mieszkacie razem? a jestescie małżeństwem czy parą?

hmm ja tam bym na jego miejscu korzystal poki mozna,a moze po prostu jakas inna kobieta tak wykancza go z sil

Gość Napalona))))
mieszkamy razem,jestesmy zareczeni

ostatnio 2 razy w tygodniu, kiedyś codziennie :-D ale jesteśmy ze sobą 8 lat, mamy 35 i 36 lat i 2 letniego synka, który nie sypia po nocach za dużo :-( czasem śpię na dobę 4 godziny i cieszę się jak to jest w ciągu :-D

Gość gość
kurcze to powiem Ci szczerze troche sie dziwie, bo my z mężem jesteśmy 5 lat po slubie i kochamy się co drugi dzień, wcześniej to codziennie a nawet ze dwa razy dziennie, wiec niewiem jak to jest u Ciebie w czym tkwi problem a gdzie pracuje Twój facet?

Gość gość
CODZIENNIE, razem 15 lat.

Gość Napalona)))
pracuje ciezko..niestety:( jak ma pare dni wolnego to jest bardziej goracy...moze to ze mna jest cos nie tak,mysle o seksie non stop...pare lat temu tyle nie potrzebowalam,moze dlatego ze jest taki wspanialy w lozku i mam po 3 orgazmy w ciagu 15 minut:)

wy to jakoś te seksy zaznaczacie w kalendarzu?:classic_cool:

hahaha w kalendarzu to trzeba zaznaczać jak się ma raz na pół roku żeby nie zapomnieć kiedy było ostatni raz .... jak codziennie to kalendarz raczej niepotrzebny :)

Gość Napalona)))
dobreeeee :) :) :) :)

Ja też kocham się z mężem codziennie, zależy: 1-2-3 razy dziennie, cależy od pracy (kto na jaką zmianę idzie i czy nie jesteśmy ledwo żywi), ale ustaliliśmy jedną zasadę: Jak on nie ma siły a mnie się chce bzykać, to ja pracuję, a on leży i się relaksuje i odwrotnie, jak ja jestem padnięta to mnie mąż pieści, masuje, całuje, ahhh :) I powiem Ci, że efekt jest taki, że po grze wstępnej ta osoba, która teoreycznie nie ma siły i tak nie leży jak kłoda, ta zasada ograniczyła się jedynie do gry wstępnej, że jedno z nas nic nie robi :) Ale spróbuj czegoś nowego: obudź go w środku nocy pieszczotami (nie wiem, czy śpicie nago czy w piżamach), pocałunkiem w miejsca intymne, zaproponuj szybki numerek, i idźcie dalej spać:)

Gość klawy2177
Ja ze swoja bawimy sie 3-4 razy w tygodniu czasami czesciej. Jestesmy po 40+.