Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też żona

jak wam sie uklada w malzenstwie?

Polecane posty

Gość gość
Cale moje szczescie to ty szkoda życia na smutek Nie umiem Cię zapomnieć

Gość gość
Mój mąż nie powinien przychodzić po pracy do domu pijany, powinien oddawać całą wypłatę, wychwalać jedzenie, jakie podaje mu się do stołu. Spełniać wszystkie moje zachcianki, dawać wolę wyboru, mówić jak to on bardzo kocha, umyć gary

dzien dobry:) malzonek powinien nadawac się do tzw. prozy zycia na co dzien ,byc po prostu fajnym ,dobrym czlowiekiem do wspolnego zycia. Odpada jakakolwiek sklonnosc do nalogow czy agresji poprzez swoje zachowanie ma codziennie mnie utwierdzac w przekonaniu ze slusznie wybralam " jego" na tego jedynego i na ojca moich dzieci.

Gość gość
No właśnie o to mi chodzi tego potrzebuje wydaje mi sie każda kobieta, to takie proste czy to aż tak trudno podejść kilka razy dziennie i przytulić spytać jak się czujesz, może napijemy się razem herbatki? Kobieta jak czuje się doceniona to za przeproszeniem zapieprza jak mały samochodzik może robić wszystko bo i tak jest szczęśliwa a do szczęścia brakuje własnie tego poczucia że kto sie o nas troszczy a nie tylko wymaga oschle cały czas wymaga

Gość gość
Chwała Bogu, niezmiennie super:)