Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

co sądzicie o mojej becie : 11.05.13- wynik:71.40 13.05.13-wynik:209.2 15.03.13-wynik:457.5 21.05.13-wynik:6305 23.05.13-wynik:11933

dzięki za odpowiedź zastanawiała mnie ta ostatnia czy nie przyrosła za mało bo tamte przyrastały o 100 % a ta trochę mniej jednak wiem że beta przez 48 godzin powinna przyrosnąć co najmniej o 66 %

dzięki za odpowiedź zastanawiała mnie ta ostatnia czy nie przyrosła za mało bo tamte przyrastały o 100 % a ta trochę mniej jednak wiem że beta przez 48 godzin powinna przyrosnąć co najmniej o 66 %

Gość gość
a po co tyle razy ta beta? tyle wkłuć i pobierania krwi na początku ciąży? po co?

robię tą betę ponieważ mam za sobą obumarłą ciążę przy której właśnie beta pokazała ze coś jest nie tak mam wizytę w środę tak wiec zrobię jeszcze dwie bety w poniedziałek i w dniu wizyty a później już nie będę jej robić po za tym jestem spokojniejsza kiedy widzę ze ładnie przyrasta :)

Gość gość
Tylko pamiętaj, że poziom bety mówi jedynie o tym, że rośnie pęcherzyk ciążowy a czy zabije serduszko to druga sprawa.

wiem zdaje sobie z tego sprawę ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze :)

Gość 2 cykl
a jakie miałaś objawy, że zrobiłaś test i betę?

Gość Anetka85.
nie podpowiem Ci bo się nie znam , ja jestem sama w trakcie robienia bety ... we wtorek wynosiła 27211,22 a po 48h 33176 , nie wiem czy dobrze urosła , czy zle ... mi właśnie podejrzewają ,że ciąża się nie rozwija... , bo nie było widać zarodka ... i moja ciąża powinna być starsza od om ... nie wiem czemu Pani doktor nie wzięła pod uwagę ,że może być młodsza w szczególności ,że ostatnie cykle miałam nie regularne ... cóż pozostaję Mi czekać ... Życzę Ci aby wszystko było dobrze u Ciebie

zaskoczę cie ale nie miałam i nie mam żadnych objawów po prostu się staraliśmy o dziecko kupiłam sobie na allegro testy ciążowe o czułości 10 i od chyba 8 dnia od owulacji co rano robiłam aż wyszły || kreseczki :)

Gość Anetka85.
nie podpowiem Ci bo się nie znam , ja jestem sama w trakcie robienia bety ... we wtorek wynosiła 27211,22 a po 48h 33176 , nie wiem czy dobrze urosła , czy zle ... mi właśnie podejrzewają ,że ciąża się nie rozwija... , bo nie było widać zarodka ... i moja ciąża powinna być starsza od om ... nie wiem czemu Pani doktor nie wzięła pod uwagę ,że może być młodsza w szczególności ,że ostatnie cykle miałam nie regularne ... cóż pozostaję Mi czekać ... Życzę Ci aby wszystko było dobrze u Ciebie

zaskoczę cie ale nie miałam i nie mam żadnych objawów po prostu się staraliśmy o dziecko kupiłam sobie na allegro testy ciążowe o czułości 10 i od chyba 8 dnia od owulacji co rano robiłam aż wyszły || kreseczki :)

Gość Anetka85.
Nie pomogę Ci , bo nie znam się na tym . Ja też jestem w trakcie bety , lekarz kazał mi robić , bo podejrzewa ,że moja ciąża się nie rozwija , bądz jest puste jajo... bo od om powinna być starsza... i tak czekam ... jak na wyrok ... we wtorek miałam 27221,22 po 48h 33176 .. nie wiem czy dobrze przyrosła ... Ale tak jak się naczytałam to i tak beta może rosnąć a może być nie dobrze ... więc nie nastawiam się na nic... Życzę Ci wszystkiego dobrego

Gość Anetka85.
Nie powiem Ci , bo się na tym nie znam , a sama jestem w trakcie robienia bety... bo lekarz podejrzewa puste jajo .. i to ze ciaza sie nie rozwija ... bo wedlug om powinien byc juz 8,9 tydz a wedlug mnie to koniec 6 .. i tak na usg widac ... zarodka nie ma .. sam pecherzyk ... we wtorek moja beta wynosila 27211,22 po 48h 33176 nie wiem czy dobrze przyrosla , bo tak jak mowie kompletnie sie nie znam ... Trzymam za Ciebie kciuki , żeby było ok :)

Gość Anetka85.
coś MI się chrzani z tym forum , piszę pokazuję ,że się nie dodało , bo czas minął ..a teraz wszystkie wypowiedzi są :-/ ... I zrobił się syf :P

dzięki ja też trzymam za ciebie kciuki z tego co wiem to beta po 48 godzinach powinna przyrosnąć co najmniej o 66% a po 72 godzinach o 114 % tyle wiem daj znać jak u Ciebie :)

Gość Anetka85.
ja mam wizytę w poniedziałek ,ale jutro jadę do szpitala jeszcze na betę , więc może Mi zrobią usg... mam nadzieję , bo to czekanie Mnie zabija ...

Gość Anetka85.
na pewno dam znać , jak nawet będą złe wieści .. nigdy w życiu tak się nie bałam ... wiem ,że to dopiero początek ciąży ,ale już tak się cieszyłam , rok się staraliśmy ... w końcu ujrzałam te 2 kreski .. i co ? miałabym tak to terez stracić eh... :( .. wiem ,że będzie co ma być i nic nie poradzę ...

wiem co czujesz i idealnie cię rozumiem my o pierwszą ciąże staraliśmy się też 8 miesięcy tak się cieszyłam i ciąża obumarła miałam łyżeczkowanie w 8 tygodniu :( teraz się nam udało i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze dlatego robię tą betę by patrzyć czy dobrze przyrasta

Gość Anetka85.
na pewno wam się uda, trzymam mocno kciuki ! za 2 razem już Wam ten na górze nie wywinie takiego numeru :) . Widzisz jak to jest , człowiek póki nie zajdzie w ciąże to sobie myśli ... tylko zajść i przetrwać pierwsze 3 miesiące i będzie dobrze .. a pózniej się dowiaduję ,że istnieję coś takiego jak puste jaja płodowe , albo , że ciąża się nie rozwija ... i zadaję sobie pytanie.. dlaczego akurat Ja... jakaś masakra ... cóż Ja muszę tylko już czekać...

mam nadzieję że już drugi raz nam się to nie przytrafi :) i mam nadzieję że i ty nie będziesz musiała przez to przechodzić :) powodzenia i daj znać koniecznie po wizycie :)