Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolka0107

silny bol po zabiegu lyzeczkowania POMOCY !!

Polecane posty

Gość Karolka0107

Czesc dziewczyny, 9 maja mialam zabieg lyzeczkowania ciaza byla martwa 5 tygodni ze szpitala wypuscili mnie tego samego dnia po 5 godzinach, nie dostalam zadnych antybiotykow, nawet lekarz do mnie nie przyszedl kompletnie nic, od 18 maja boli mnie brzuch, mam zawroty glowy krwawienie ustapilo 20 maja, 22 maja bylam na kontroli lekarz ginekolog wypisal mi antybiotyk 3 dniowy dzisiaj jest drugi dzien jak go biore ale nie czuje by mi pomagal .. Jest mi nie dobrze, strasznie boli mnie brzuch i plecy oraz mam zawroty glowy. Pomocy !! Co to moze oznaczac ??!!

Gość Karolka0107
jak mi do jutra nie przejdzie to pojde na izbe przyjec.. teraz wzielam tabletki przeciwbolowe boli ale troszke mniej ... Lekarz mowila ze w szpitalu mnie olali i powinnam juz byc po antybiotykach i jezeli mi nie przejdzie to mozliwe ze robia mi sie zrosty. Boje sie , rok czasu staralam sie o dziecko i je stracilam , boje sie ze nie bede mogla miec dzieci..

Nie mozesz tak myslec,ze nie bedziesz mogla miec dzieci.Ja o 2 dziecko staralam sie 6lat i poronilam,pozniej nie moglam zajsc w ciaze przez kolejne 3 lata i jak juz sie udalo,to w 11 tygodniu ciaza obumarla.Na moje drugie dzieciatko,ktore urodzilam czekalam lacznie 10 lat

Gość Karolka0107
Boje sie ze ten bol oznacza cos zlego... moj lekarz ma urlop do poniedzialku , po tabletkach zaczyna mi przechodzic powoli bol brzucha ale plecy nadal bola...