Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość landrynkowa mija

Spedzam dziś wieczor z mezczyzna moich snow:-)

Polecane posty

Gość landrynkowa mija

A dokladnie z Russellem Crowe w roli "Gladiatora"przed ekranem telewizora:-p Kto jeszcze?:-D

Zrób mi miejsce na kanapie landrynkowa ,powzdychamy razem;-) To jest ten typ :classic_cool:

Slowianka,ujotka Podziele się z wami.On ma taka duuuuuza klate(na ekranie46 cali):-p A i na kanapie miejsce się znajdzie:-D

Słowianka To taki na którym zawsze można polegać, który pociąga intelektualnie i fizycznie,taki ,który się nie daje zdominować,po prostu FACET.:)

Istnieje mija wielu takich facetów...tylko dla każdej kobiety słowo zayebiiiisty oznacza co innego. Dla jednej to będzie taki, który kocha motory, dla innej, który lubi koty, a jeszcze dla trzeciej, który uwielbia boks...Oczywiście to durne przykłady i wiemy, że nie o to chodzi, ale dla każdej idealny facet to jednak inny obrazek.

Wulgarna? No co ty. Nie chcę mówić o ciągnięciu kóótasa czy waleniu ustami pały po same jądra. Wyraziłam się łagodnie, jak mogłam najbardziej. No to nie. :/

Masz rację, ujotka...imponują mi również faceci, którzy potrafią pokochać dziecko kobiety, z którą chcą być, które ona ma z innym. Znam takich kliku, np.saksofonista, z którym gram. Może wielu akceptuje, ale nie każdy potrafi pokochać.

Bo:-D Slowianka.Więc dla mnie z***bity facet to taki na ktorym będę mogla polegac,bedzie wspieral w trudnych sytuacjach,radzil ale nie narzucal swojego zdania,cierpliwie znosil moje humory,potrafil zapanowac nad moja osobowoscia.No i kochal.Bez wzgledu na to czy czasem zachowuje się irracjonalnie i ze ciezko mnie zrozumiec.

Słowianka szczerze mówiąc to nie znam takiego który pokochał,akceptują,to jest trafniejsze określenie,ale w momencie ,gdy pojawia się wspólne dziecko to pierwsze jest traktowane inaczej niestety.:O Bó ...jak będzie trzeba to ciągniemy:classic_cool:

No ja mam syna wlasnie.Mlody daje się lubic.Naprawdę.Choc jest malym potworem.Ale nie wyobrazam sobie zeby jakis obcy facet mogl go"pokochac".Lubiec,akceptowac.Ale kochac?Tego bym chyba nawet nie wymagala.

Landrynkowa "obcy" facet może lubić czy akceptować Twoje dziecko,ale w momencie kiedy przestaje być "obcym" facetem ,podejrzewam ,że chciałabyś żeby go pokochał .