Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość landrynkowa mija

Spedzam dziś wieczor z mezczyzna moich snow:-)

Polecane posty

(nie)normalna nieeee :O Za bardzo lalusiowaty, facet to ma być facet . Mnie się bardzo podoba Cloney jeśli chodzi o aktorów i ten "zakurzony gladiator":P

no wiesz ujotka - akurat ostatnia rzecz jaka mozna powiedziec o Draperze jest to że jest lalusiem :O sukinsyn ale z klasą 😍

słowianka ale miałaś rozterki ,tak mi się o uszy obiło ? ja mam męża częściej w domu , ale czasem to bym pieprznęła drzwiami i zostawiła ten bajzel...ale jak jest dłużej w domu to bym go w kosmos wysłała ;) nie dogodzisz kobiecie.

Gość łobserwer
landrynkowa mija: "radzil ale nie narzucal swojego zdania,cierpliwie znosil moje humory,potrafil zapanowac nad moja osobowoscia.No i kochal.Bez wzgledu na to czy czasem zachowuje się irracjonalnie i ze ciezko mnie zrozumiec."- a po jaki ch...j z***bistemu facetowi taka baba? co w zamian dostanie? "miłość"?? seks? on przecież będzie miał co chwila nową dla większej atrakcji :) moje drogie panie, każda z was chce księcia z bajki na rumaku, tylko zapominacie, że księżniczek wśród was ledwie kilka

(nie)normalna no nie mój typ zupełnie :O Czegoś mu brak :P

Myśląc - mężczyzna moich snów - myślę również o takim, który jest znawcą alkoholi...który potrafi serwować to, co naprawdę dobre...który powie -zagraj tylko dla mnie, który w najmniej oczekiwanym momencie podejdzie, zamknie klapę i powie - mam dość muzyki, teraz mam ochotę na Ciebie...

Gość łobserwer
landrynkowa - zamiast marzyć o "z***bistej", wolę się cieszyć tą, co mam

Landrynkowa zmija Szczerze z Tobą to Russel by sobie nie poradził :):)miałby ciężko .

Gość łobserwer
czy jestem? jakby przeanalizować za i przeciw, to chyba tak, a czy się czuję - różnie z tym bywa ale nie ma co gonić widma, trzeba łapać namacalne

Cuks xxx Gdyby marzenia były karalne, dostałabym dożywocie :) Pomarzyć zawsze można,a trzeba się cieszyć z tego co się ma.

Gość łobserwer
słodka, to do mnie? jeśli tak, to ja mam raczej to co lubię, nie narzekam a jeśli się nie ma? to trzeba szukać, nie zawsze wszystko samo przychodzi pod nos, tylko może zanim się zacznie przebiera ć, to warto się zastanowić, co się ofiaruje w zamian

Gość lillaanka
ja też niby cieszę się z tego co mam, a jednak w głębi czuję, że to nie to :(