Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZIOBAL83

STOLARZ - KOGO POLECACIE Z ŁODZI???!!!

Polecane posty

Gość DZIOBAL83

Hejka, Mam prosbe! doradzcie jakiegos dobrego stolarza z Łodzi. Mam zle doswiadczenia jak do tej pory... Pzdr

Gość gość
hm..............jak niw stolarz to kowala polecam

Gość poszkodowana
Ku przestrodze dla przyszłych klientów Pana Jacka Leśniaka stolarza z Łodzi!!!!! Fachowiec ogólnie bardzo ostro mydli oczy, a ja niestety nie poznałam się na tym w porę Pan ten zażyczył sobie dość dużą kwotę zaliczki 400 zł. nie myśląc wiele daliśmy temu Panu zażądaną kwotę, mimo, że cała wykonana praca miała kosztować tylko1000zl. Zabudowa miała być gotowa za dwa tygodnie, po pierwszej wizycie wspomnianego fachowca po upływie tego terminu postanowiliśmy zadzwonić do Pana Leśniaka, lecz on nie odbierała telefonu. Przez miesiąc próbowałam się z nim skontaktować, dzwoniłam setki razy na jego komórkę, pisałam smsy Nic. Zero odzewu. Raz napisał smsa, że jest poza Łodzią. Usiłowałam wszystkiego: jeździłam do domu, rozmawiałam z sąsiadami, jak się okazało później Pan Leśniak nie mieszka już po wskazanym adresem i nie może też odebrać wysłanego przez adwokata pisma wzywającego go do oddania pobranej zaliczki. Więc moje pieniądze są już nie do odzyskania. Jeszcze raz proszę uważać i nie dać się oszukać temu nieodpowiedzialnemu i niesłownemu stolarzowi.

Gość gość
My takźe nie jesteśmy zadowoleni jaką wykonywał pan Jacek Leśniak. Płyty meblowe niestety w kilku miejscach były uszkodzone ale jak sprawdziliśmy i sie dowiedzieliśmy stolarz zastosował na ubytki kredki koloryzujące w celu przymaskowania. Ogulnie nieładnie pewne łączenia były wykonane. Dzwoniliśmy bez odzewu! Swiat jest mały kiedyś bedąc na widzewie u znajomych przypadkiem spodkaliśmy kobiete wynikła rozmowa ze JACEK LEŚNIAK Wykonał remont w domu oczywiście nieudolnie! Tak wiec po dogłebnych analizach z braku zleceń stolarskich stolarz (niby) udaje wykończeniowca wnetrz! Do poszkodowanej z 18-18 odezwij sie myśle źe wiemy jak skontaktowac sie z tym człowiekiem i znaleźć innych poszkodowanych!

Gość poszkodowana
Dowiedziałam się, że ten Pan bardzo niechlujnie wymienił mojej sąsiadce sedes i baterię wannową, więc same widzicie jaki z niego fachowiec :(

Gość gość
Ogulnie to ustaliliśmy juz wcześniej pewne fakty. Na jakich forach ten człowiek sie udziela, udzielał. Kiedyś pod tym adresem była firma budowlana. Ustaliliśmy równieź źe ten człowiek raczej tam mieszka a w garaźu ma stolarnie. Ma równieź mase długów,stąd nie otwierane są drzwi w jego domu przez niego jak i domowników. Pare lat temu kogoś oszukał w sposób perfidny,jeźeli chodzi o pieniądze to nie na jakieś kilka stów tylko na grube pieniądze!

Gość gość
10-07 gość to tera ja teź pisze . Temu człowiekowi nie odpuszcze,kilka tysiecy drogą nie chodzi. Wiem jak go odnaleźć. Bedzie miał sprawe w sądzie.

Gość Rober radogoszcz wschód
a my nie możemy złego słowa powiedzieć, siedział u nas ok miesiąca zrobił trzy szafy, wszystko ok, fakt ze facet sie dłubie ,najbardziej cenowo, jesteśmy w kontakcie bo w lutym nie mieliśmy pieniędzy na wszystkie prace, umówiliśmy się na wrzesien, jestem w stanie podesłac fotki naszych prac na maila, a moze to konkurencja pisze takie opinie

Gość gość
sto osób zadowolonych nie pisze bzdur jedna czy dwie napisza, mysle jak pan robert ze to konkurencja

Gość gość
opinie w sieci to jedna wielka ściema

Gość Jola i Piotr zarzew
my polecamy .... moge podac swoje dane maila itd

Gość gość
Jak łdz to tylko zakład na Olechowskiej jest godny polecenia. Pan Zimoń sam dogląda każdego zamówienia i dba o detale tak żeby każdy mebel był idealny. To się nazywa podejście.

Gość gość
A ja nie polecam Jacka Leśniaka. Mieszka teraz nad jasieniem,przy cieszkowskiego Wystarczy to co widziałam

Gość gość
Pan Zimoń z ul. Olechowskiej to dziad i menda. Umawia się na wykonanie roboty, umawia termin, po czym nie wykonuje umówionego zlecenia tłumacząc się, że mu duże zlecenie wpadło. W d...e mam Pana duże zlecenie. Jak się czegoś nie potrafi to nie należy się tego podejmować, a nie zwodzić klienta przez trzy tygodnie. NIE POLECAM !!!

Gość ilona 124
Witam. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Jacka Zbroję z Kamieńska. Super kontakt z klientem .Dotrzymał terminu . Meble ładnie dopracowane . Poleciłam swojej koleżance ,też zadowolona.tel 513991310

Gość gość
Polecam www.kondor.bydgoszcz.pl , robią rewelacyjne meble na wymiar za atrakcyjną cenę. Z cała pewnością spełnią oczekiwania najbardziej wymagających. :)

Gość Magda1978magda
Polecam firmę fresco meble z Radomska. Zamówiliśmy tam meble do kuchni i mimo niewielkiego opóźnienia z wykonaniem jesteśmy zadowoleni z mężem. Szafki są schludnie zamontowane. Mieliśmy namiary do tej firmy od kuzynki (czyli już sprawdzeni :)) Co do ceny to są drożsi od tych co stoją na rynku, ale po przeczytaniu tych wszystkich postów widzimy że było warto. strona to www.frescomeble.pl. Pozdrawiam

Gość gość
Ja polecam Pana Ryszarda z Piłsudskiego. Ma on nawet swoją stronę internetową http://www.zyjkomfortowo.pl Bardzo fajny stolarz. Wykonywał dla mnie meble do przedpokoju oraz do kuchni. Rzeczowa wycena, fachowe doradztwo. Fajne było także to, że Pan Ryszard ma dostęp do na prawdę szerokiej gamy kolorów, materiałów, odcieni swoich propozycji mebli. Polecam szczególnie dla osób, które na przykład nie mają swojej 'wizji', jak powinien wyglądac ich pokój, czy konkretne pomieszczenie

Gość gość
Dobry zakład stolarski powinien mieć dobrego dostawcę elementów i jedna z takich firma jest firma http://drewmis.pl/. Firma oferuję zaopatrywanie zakładów stolarskich oraz klientów indywidualnych w różne gatunki tarcicy suchej.

Gość zadowolony klient

ja mogę z czystym sumieniem polecić stolarnię MAJSERKLEPKA z ul. 1 MAJA 46. Kilka razy miałem  okazję korzystać z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Posiadają w swojej ofercie wszystkich producentów i wykonują nietypowe kształty wraz z okleiną PCV. polecam 10/10

Gość Fresco meble

Dzień dobry.

Czytając wypowiedzi innych forumowiczów postanowiłem napisać swoją opinię na temat stolarza. Firma nazywa się Fresco meble i mieści się w Radomsku. Właściciel to Pan Artur Ciecióra.  Poszukując firmy stolarskiej na jakimś forum znalazłem opisy tej firmy. Postanowiłem zaprosić przedstawiciela na pomiar.  Po wizycie otrzymałem wycenę i  projekt do zapoznania.

Wykonanie projektu jednak nie obyło się bez poprawek -  błąd firmy wykończeniowej. Jestem zadowolony z wykonania szafek.

Ogólnie mogę ich polecić.----- Pan Artur 796 811 280

Co do kontaktu z Panem Arturem to ciężki- Rozumiem nawał pracy. Plus że oddzwania. Jeżeli ktoś chce więcej informacji to mogę nawet przesłać zdjęcia mebli. Mój e-mail:stanislaw.marczak1@wp.pl

Pozdrawiam

Stanisław Marczak

Witam, 

Obróbka drewna, kompozytów drewnopochodnych, metali miękkich na maszynie.

Wykonywanie skomplikowanych struktur/kształtów:

-Ryciny zdjęć
-Grawery
-Rzeźba 2D, 2.D,
-Elementy klejone
-elementy obrotowe

Głównie obrabiane wymiary:
- Elementy obrotowe
– do 90 cm i 26 cm średnicy przy obróbce manualnej
- do13 cm długości i 8cm średnicy przy obróbce komputerowej

Pozostałe elementy
- do 30cm x 40 cm wymiaru podstawy bryły i 5 cm jej wysokości.

Główne materiały: Świerk, Sosna, Płyty sklejane,
Możliwość zamówienia innych materiałów.
Wysyłka Kurier, Poczta Polska,"

https://www.olx.pl/oferta/obrobka-drewna-kompozytow-drewnopochodnych-metali-miekkich-na-maszyn-CID619-IDCbWwh.html

Szczerze polecam,

Pozdrawiam

Witam, 

Obróbka drewna, kompozytów drewnopochodnych, metali miękkich na maszynie.

Wykonywanie skomplikowanych struktur/kształtów:

-Ryciny zdjęć
-Grawery
-Rzeźba 2D, 2.D,
-Elementy klejone
-elementy obrotowe

Głównie obrabiane wymiary:
- Elementy obrotowe
– do 90 cm i 26 cm średnicy przy obróbce manualnej
- do13 cm długości i 8cm średnicy przy obróbce komputerowej

Pozostałe elementy
- do 30cm x 40 cm wymiaru podstawy bryły i 5 cm jej wysokości.

Główne materiały: Świerk, Sosna, Płyty sklejane,
Możliwość zamówienia innych materiałów.
Wysyłka Kurier, Poczta Polska,"

https://www.olx.pl/oferta/obrobka-drewna-kompozytow-drewnopochodnych-metali-miekkich-na-maszyn-CID619-IDCbWwh.html

Szczerze polecam,

Pozdrawiam