Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melodyja

Tęsknię za byłym !

Polecane posty

Gość melodyja

Od 1.5 roku jestem z chłopakiem, wydaje mi sie że go kocham, ale nadal widze w snach byłego chłopaka. Śni mi sie że jest przy mnie, nawet dochodzi do niesmiałych pocałunków, jest mi z nim dobrze, czuje jego zapach, te ostatnie chwile spedzone razem. Chciałam zapomnieć o chłopaku, więc związałam sie z innym, dobrze mi teraz, ale nadal cos czuje do tamtego. Minąły już 3 lata jak nie jestesmy razem, choć znajomosc trwała bardzo krótko to bardzo za nim tęsknie. On teraz studiuje w innym miescie. Co mam robić?? Podpowiedzcie, bo sama niewiem co robić...

Gość panna ili
ja tez tak mammmmmmmmmmmmm

Gość doremidoremi
to nie minie nigdy...

Gość melodyja
Czemu życie musi byc tak skomlikowane???

tak naprawdę na tęsknotę i pamięć o byłym nie ma rady, trzeba po prostu przeczekać, ja czekam już 14 miesięcy i wciąż nie jestem zdrowa...

Gość srakapratakaa
to po c**j się rozstałaś ?

Gość gość
To po co jesteś teraz z tym chłopakiem, skoro tęsknisz za byłym? ale fałsz! Nie ogarniam takich ludzi, daj spokój temu chłopakowi i tęsknij sobie dalej za byłym. Amen.

Gość gość
Może chciała zapomnieć poprostu, ciesz się że ty takiej fatalnej przygody nie przeżyłaś/eś. A może obecnego kocha? A może to taki rodzaj lekarstwa ? Sama musiałam leczyć się aż 3 lata, ciężko było, nawet teraz jest niefajnie . Każdy musi przeżyć to sam i na jaki chce sposób.