adalena123 0 Napisano Maj 24, 2013 Witam;) Spóźnia mi się okres już koło tygodnia. Znaczy nie wiem dokładnie kurcze :( Powinnam dostać albo 17 maja albo 23 i sama nie wiem jak to tłumaczyć . A nigdy mi się tak nie spóźniał. Zrobiłam test 2 dni wstecz. I kreska zamiast być na T lub C była jakoś bardziej na środku :./ Co to oznacza? Pozytywny czy negatywny . Ale była , a przynajmniej tak mi się zdaje bardziej na negatywnym (test robiłam wieczorem) . Miała tak któraś z was może .? Co to oznacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adalena123 0 Napisano Maj 24, 2013 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2013 to moze byc ciaza wczesna dlatego jeszcze taka kreska wystapila, za kilka dni powtorz test ale z porannego moczu, mi z wieczornego tez nie wyszedl a bylam w ciazy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak bardzo mi z tym zle 0 Napisano Maj 25, 2013 Test najlepiej zrobic z rana.Co do tej kreski,to nie powinna pojawic sie na srodku.Sadze,ze test jest niewazny i radzilabym powtorzyc test lub isc na bete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pijany kierowca 0 Napisano Maj 25, 2013 Po tabsy do lekarza. Masz 16 lat na litosc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach