Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duch cafe

kiedy skończy się ten szajs na cafe??:)

Polecane posty

A tak poza tym Buszku to jesteśmy nieudacznikami bo siedzimy tutaj -----dzięki tej cafe poznałem dokładnie humory niektórych osób

I co najwazniejsze cafe jest dla mnie talizmanem,gdyż wspaniała kobieta Setunia nauczyła mnie zachowaniu w necie.Osla pała była dokładnie przed wejściem na cafe :D

Gość kafe jest dla Ciebie
talizmanem????????

Jak wkleiłeś ten link?Mnie pokazuje ze robię SPAM i za cholere nie mogę wysłać:D dzienks za niego,byłem tam z rana;)

Żyleta nie dziewczyna--humorzasty?? OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO tak bywałem lecz to już było i nie wróci więcej :D

czy by istniało czy nie kwestia do dyskusji , ale jakieś * owszem z tematu co podałeś link ,pisze ze nie zna żadnego faceta co siedzi na forum ... , a kto głośno mówi ze sie udziela na forum ?

Gość nadal miewasz humorki ośla pał
o. Jesteś ciężki we współżyciu codziennym.

Przebieram nogami żyleto czekając na Twojego maila;)Zlituj sie a nie męcz mnie i wyślij zdawkowe pozdrowienia ;)

nadal miewasz humorki ośla pał--hmmmmm różnica pokoleń nie uwazasz??:P:)

Coś wyłapałem lecz fotka jest zamazana:O(:(Mieszka w Pólnocnej części kraju??Ma na imię N??

crazy monkey--dziś pare utworów wkleiłem na innym temacie.jak chciałem godzine temu znów pokazuje mi ze SPAM robie.Nawet link z działu ogolnego nie chciał mi wejść.

Żyleta nie dziewczyna--czyli nie mam Twojego maila ,patrzyłem w koszu i tam Natalia z pólnocy naprasza sie do mnie.Mówiłem był ogromny spam i wszysko wyrzuciłem do kosza a potwem to zlikwidowałem całkowicie.Dostałem z Gdańska wiadomość o grożnym wirusie i nie otwierałem ten spam.

Gość nadal miewasz humorki ośla pał
5.05.13 [zgłoś do usunięcia] duch cafe nadal miewasz humorki ośla pał--hmmmmm różnica pokoleń nie uwazasz? x należę do Twojego pokolenia durniu

Nadmieniłaś nie dawno ,ze chorobę Alzenhaimera mam to co się dziwisz?:D:P:D

Poza tym zyleto są inne przyczyny,które tutaj nie ujawniam ,ponieważ by mieli używkę poskakać sobie po mnie :D

Gość wszyscy i tak wiedzą że
oddałeś swoją żonę do zakładu opieki i poznałeś kobietę, którą co jakiś czas odwiedzasz aby pozbyć się nadmiaru spermy. Wmówiłeś jej że jesteś wolny. W dodatku masz dylemat jako praktykujący katolik bo ciężko pogodzić cudzołóstwo z przyjmowaniem sakramentów św. Wiemy wszystko więc się nie krępuj.

Gość duszek uważaj Żyleta
przyjaźni się z twoim wrogiem Grzesławem. To on ją nastawił wrogo do Ciebie!!!