Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duch cafe

kiedy skończy się ten szajs na cafe??:)

Polecane posty

Gość duch sam o sobie pisze
5.05.13 [zgłoś do usunięcia] fanka duszka buszka Tylko duch cafe potrafi j**accc jak szalony.

Gość Gredek
Nie potępiam ducha. Jako facet rozumiem go.1.05.13 Mam żonę 38 lat, sam mam 39 i mam kochanicę 61 lat. No i co z tego. Żonę szanuję, kochanice kocham i co się złego dzieje ? Co z tego, że starsza ? Jak się z nią spotykam to jest dla nas takie małe święto i jestem zaspokojony na maxa a potem do żonki. Jak kto był w wojsku to rozumie, że żona w domu k.... za płotem i trzeba być człowiekiem.

Gość gość lat 27
61 lat ! to juz czysta desparacja , chyba ze Ci kase placi za seks ,

Gość gość
pierdo.locie z zazdrości że duchełłe ma takie powodzenie A WY CHU,JA W ZEBY :D:D:D

Gość gość
Tak jak myślałem. Duch zapowiedział, że idzie się szykować na zabawę a tymczasem stale siedzi na kafe, na pomarańczowym nicku i udaje że go nie ma :) oj duszasty duszasty i jak Ciebie nie tyrać :)

Gość gość
Nie jestem duchem piżdzielcu dupniety :D

Gość gość
Nie mówię o Tobie. namierzyliśmy ducha jak na pomarańczowo szlajał się po topikach kapitana i foxy lady. Duch jest wśród nas.

Gość gość
25.05.13 [zgłoś do usunięcia] gość Nie jestem duchem piżdzielcu d*pniety smiech.gif Wcale nie jesteś, to twoja odzywa duchu. Wnuczków już wybawiłeś, że po kafe się szlajasz ?

Gość Duch podobno miał być u kochan
aż do poniedziałku. Jak zwykle kłamie i kręci x x Zmienił nick i lata po ogólnym i udaje że go nie ma :D x x26.05.13 [zgłoś do usunięcia] Nietypowy TYP Miłego dnia.Przede wszystkim słonecznego.Na ślasku słoneczka mamy dosyć sporo z samego rańca.Przesłać odrobine?? Pszaja wszyskim dziołszkum sam na tymacie 26.05.13 [zgłoś do usunięcia] Nietypowy TYP Super już Ci zabezpieczyłem Globus Twój nick wiec nikt już nie bedzie mógł się pod Ciebie podszywać.Miłych rozmów.

Tak sie dzieciuchami manipuluje :D Nic innego nie mam do roboty tylko siedzieć od rana do wieczora na kompie ośle pały :D

Gość kasina niewielka
nie skończy się. dopiero się zaczął:(

Gość gość
To mogą mi naskoczyć:(

Gość gość
pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Pociag do demokracji Chyba to niewiele straciło na aktualności... "POCIĄG DO DEMOKRACJI" Tekst ukazał się w 1991 roku w "KARUZELI" w jednym z ostatnich numerów pisma Nr.-12/1991 r. Tygodnik wkrótce zamknięto! Czy coś się od tamtych czasów zmieniło? Halo!, Uwaga! - Dziś z naszej stacji, odjedzie pociąg do Demokracji! Pięćdziesiąt lat jest już opóźniony, od dzisiaj będzie, więc przyśpieszony. Nowa ekipa na kierownika, wczoraj wybrała eks-elektryka. Bo on najwięcej na ich zebraniu, mówił załodze o przyśpieszaniu. Potem w efekcie wolnych wyborów, wybrano chętnych na konduktorów. Dziś, jeszcze w "Warsie" mają uradzić, kto elektrowóz będzie prowadzić. Nowa ekipa wciąż dyskutuje... -do Demokracji, podróż kosztuje! Więc na początek trzeba niestety, zrobić podwyżkę cen na bilety. Mimo to ludzie walą do kasy, gdzie się podróżnych dzieli na klasy. Miarą wartości w duchu odnowy, jest dla podróżnych stan majątkowy. Wagon jedynki jest w rezerwacji, nomenklaturze do Demokracji. Tam są wygodne, miękkie siedzenia, bo oni mają przyzwyczajenia. Zbiła majątek na naszych stacjach, ta powojenna "arystokracja". Stać więc na bilet ich pierwszej klasy, Do Demokracji jadą na wczasy. Następny wagon, też luksusowy, zajęli twórcy naszej odnowy. Ci co walczyli, burzyli mury... -dziś nowe tworzą nomenklatury. Choć Demokracja była ich celem, sami zajęli miękkie fotele. O lepsze miejsca waśnie powstały, więc podzielili się na przedziały. Choć solidarni byli w komunie, dziś, nowe tworzą partie i unie. Największy problem, że te wagony, będą jechały w odwrotne strony!. Także zajęte są już niestety, wszystkie sypialne oraz kuszety. Kto w nich pojedzie? -nie ujawniono, lecz się domyślam, że ścisłe grono. Drugie zaś klasy są wykupione, przez liczne spółki ograniczone: -firmy, wenczery i świat biznesu, z kontami w bankach ludzi sukcesu. Do Demokracji z dużym bagażem, w tej klasie jadą dawni cinkciarze. Na wolne miejsca mają nadzieję, drobni handlarze oraz złodzieje. Kasjer bilety ludziom rozdziela, dokładnie mierząc grubość portfela. Tu nie ma miejsca dla przeciętniackich, bo to jest klasa nowobogackich. A jeszcze wczoraj rzecznik prasowy, twierdził, że pociąg jest bezklasowy. Co mają robić zaś biednych masy? w pociągu nie ma już trzeciej klasy. Dla nich wagony są towarowe, a także ciuchcie wąskotorowe. Zaś emeryci, których jest wiele, co mają jeszcze stare portfele, wraz z rencistami mają najgorzej. Ich wagon stoi na bocznym torze. Miejsce w pociągu się nie należy, dla uprawnionych oraz młodzieży. Nowa ustawa w duchu odnowy, ma zlikwidować bilet ulgowy. A więc Rodaku! - gdy masz ochotę, do Demokracji idź na piechotę! .

OOOOOOOOOOOOOO tak masz racje czym blizej wakacji tym więcej oślich pał na cafe:D

Gość gość
Użytkownik: KamanSaVa ( ilość tematów: 0, ilość postów: 6 )

Gość gość
Użytkownik: WerNyHoR ( ilość tematów: 3, ilość postów: 36 ) a duch was zna?:P:D

Gość gość
Użytkownik: duch cafe ( ilość tematów: 4, ilość postów: 7386 )

Gość gość
duchowi uje.bali 43 tysiace postów a wy macie taki nikły dorobek:(

Gość a dlaczego duchu się
nie zalogujesz? he?

Gość gość
Nie jestem duchem:D

Gość gość
Nigdy nie miałam czarnego ubranka ale za duchem jestem jak panny sznurem ;)

Gość gość
.

hahahahaha tak trzymać zawsze jestem duchem z wami obojętnie ,kto się za mnie podszywa :D:D:D

Gość kłamstwo ducha cafe
25.05.13 [zgłoś do usunięcia] 0 12 w południe idziesz Nie kłam janusz. idziesz się przebrać i hajda do ogródka. a jutro do dzieci i wnuków na niedzielne obiadki. [zgłoś do usunięcia] duch won do ogródka bo sąsiedzi obgadają a potem jechać wnuki przypilnować 25.05.13 [zgłoś do usunięcia] duch cafe Ogródek dawno jest sprzedany ośla pało 30.05.13 [zgłoś do usunięcia] duch cafe Jak aura dopisuje "szaleje" w ogródku.Najgorzej jest zimą odwiedza sie dzieci ,wnuczeta alezile można?Przecież synowym czy zieciom nie bede codziennie d*pska zawracał