Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zołza:P

castagnus + wiesiolek

Polecane posty

Gość Zołza:P

Czy znacie przypadki zajscia w ciaze za pomoca castagnusa i wiesiolka.Postanowilam zaczac je brac bo juz 2 lata sie staramy o dziecko i nic,pisza na forum dziewczyny ktore zaczely dopiero staranie i z tymi tabletkami im sie udalo a ja jestem ciekawa czy udalo sie komus zajsc w ciaze po tak dlugim staraniu.

Gość gość
Ja tez zaczynam brac te tabletki,moze sie uda.powodzenia.

Gość gość

Gość gość

Gość gość
buhahaha słyałam, ze po ruchaniu się zachodzi, ale nie od jedzenia wiesiołka buhahaha

Gość też czytałam ze
to pomaga, sprobuj to się przekonasz...

Gość ffffds
my staraliśmy się pół roku i nic, dopiero jak zaczęłam brać oeparol z wiesiołka udało się w pierwszym cyklu

Gość gość
co do oleju z wiesiołka to spoko. a castagnus... hmmm to przecież chyba jest lek. nie powinno się go brać po konsultacji z lekarzem? a jeśli zaszkodzi, a nie pomoże? czy tylko ja mam takie wrażenie, że zażywanie leków powinno się konsultować z lekarzem? zwłaszcza jak nie jest to np witamina c czy aspiryna?

Gość gość
kazdy lek powinno sie skonsultowac z lekarzem ale on jaki i wiesiolek nie jest na recepte i jest na bazie ziol wiec ja postanowilam sprobowac.

Gość gość
po 2 latach bezskutecznych starań to już powinno się zgłosić do lekarza specjalisty, zbadać hormony, nasienie, monitorować owulacje itp. a nie kombinować z castagnusem. Problem może leżeć zupełnie gdzie indziej, a stracicie tylko czas.

Kochana, ja nie mowilam ze tego nie sprawdzilam,juz badania mamy za soba i jestesmy zdrowi,wiec probuje wszystkiego.

Gość gość
jeśli prolaktynę masz ok, to castagnus niczego nie zmieni. Wiesiołek, brany do dnia owulacji, może pomóc na ilość śluzu. Równie ważne jest picie dużej ilości wody. Jeśli wszystko jest ok, to lekarze nie zaproponowali Wam inseminacji?

Wybacz ale nie mam ochoty wypowiadac sie tu na tematy raczej osobiste. Pytanie zadalam dosc konkretne wiec zwyczajnie oczekuje na nie odpowiedzi.