Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ślub cywilny - Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Nie mamy jeszcze daty ślubu, ale jak czas oczekiwania będzie długi, to zamierzam złożyć wniosek o przyspieszenie - ja jestem w ciąży, a narzeczony za granicą, ale moje pytanie brzmi czy jest możliwość samemu wyznaczenia daty? Bo nie bardzo chcę za szybko, a też długi okres oczekiwania mi nie na rękę. Ślub chcemy wziąć w Pałacu Ślubów na Zamkowej, brał tam ktoś ślub, jak z terminami? Jaka najlepiej później restauracja dla gości, najlepiej gdzieś w pobliżu.

Gość gość
Co do terminów to najlepiej będzie jak sama zadzwonisz i zapytasz, bo tak to ciężko o informacje. Natomiast to przyjęcie ma być na ile osób? Bo jeśli dobrze kojarze to w pobliżu jest Zapiecek i w fajnej atmosferze można tam zrobić przyjęcie weselne.

Gość paulanka
Dopiszę się do tego tego wątku. W sobotę biorę ślub w Pałacu Ślubów w Warszawie i tam na wjazd samochodu wymagana jest przepustka. Zupełnie mi to z głowy wyleciało, a teraz znalazłam informację, że po tą przepustkę trzeba się zgłosić najpóźniej na 7 dni przed ślubem. Czy ktoś brał tam ślub i orientuje się czy to jest duży problem jeśli spóźnię się ze złożeniem tego wniosku o 2 dni. Kurde, i tak nerwów dużo mam przed slubem i jeszcze teraz ten problem... :o