Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxcdfdvdbvfb

nie podoba mi się nowa skóka forum kafeteria

Polecane posty

Gość cxcdfdvdbvfb

można zmienić jakoś na tą co była?

Gość gość
Ale przynajmniej teraz szybciej chodzi, a dawniej to taki zamuł że masakra

Gość nikomu się nie podoba
ponadto nadal forum nie dziala jak trzeba. wlascicieli to nie obchodzi. pogódź się z tym 🖐️

Gość rozwódka....
potwierdzam jest do d**y, ale jak zwykle ktoś kto nie ma nic do roboty wymyślił sobie, że poprawi coś, co wcale tego nie wymagało to sie nazywa marketing = zbędna działania i wysiłki i wciskanie kitu, że są potrzebne!

Gość amatorka_koneserstwa
podoba mi sie, troche zmian ludzie :)

Gość to że brzydziłeś sie całować
te zmiany nie mają żadnego. a forum jak szwankuje - tak szwankowało. nie można dodawać linków, odznacza normalne posty jako spam, odpowiedzi się nie ukazują lub ukazują z opóźnieniem, każdy "gość" jest teraz "gościem" i nie wiadomo jak do kogo się zwrócić oraz kto jest kto, zdaje się nadal nie można zrobić odstępu pomiędzy fragmentami tekstu, cenzura urosła do rangi absurdu (widziałam wykropkowane słowo "penis", czyli jak najbardziej medyczne, normalne, niewulgarne określenie, to jest chore :O ). za to mamy nową skórkę (bladą, nieprzejrzystą, zlewającą wszystko w jedno, ale nową), fanfary i werble :O

Gość to że brzydziłeś sie całować
* "te zmiany nie mają żadnego sensu" powinno być.

Gość gość
Jest mi kurna bardzo źle na tej nowej kafe, bo mam kiepski wzrok i mi się wszytko zlewa w jedna cholerę, zwłaszcza lista tematów!! będe na to marudzic, czy się komus podoba czy nie, a najprawdopodobniej po prostu stad pójdę, bo szkoda oczu, o to im chodziło?

Gość gość
jak masz kiepski wzrok to raczej wizyta u okulisty by sie przydala a nie siedzenie przed komputerem