Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje3grosze

Kobieta powyżej 20 lat bez stałej pracy i samochodu to nieudacznica i kaleka.

Polecane posty

Gość moje3grosze

Takie samice należy bezwzględnie tępić, wyszydzać, nękać, prześladować i gnębić.

Gość vogkgokg
a Ty ile masz lat, autorze?

Gość moje3grosze
Wystarczająco dużo, aby wiedzieć, że kobieta bez dobrej posady, wysokiej pensji i luksusowego auta jest bezwartościową i pustą imitacją kobiety, która nawet w ogóle nie zasługuje na miano kobiety. Jeżeli ma przy tym poniżej 170 cm wzrostu to już w ogóle tragedia. A jeśli jeszcze, nie daj panie Boże, ma biust mniejszy niż C, to w ogóle nosa z domu wychylać nie powinna, w obawie przez publiczną kompromitacją i ośmieszeniem się.

Gość kiciuniaaaaaKK
hmm.. no ja mam 21 lat, prace, 164cm wzrostu, biust C ale nie mam samochodu ale posiadam prawko wiec chyba moge byc kobieta ? :P a tak poza tym nie obrazaj kobiet bo niektore nie moga znalezc pracy a nie ze sa nierobami np.

Gość moje3grosze
W powyższym poście nie wspomniałem rzecz jasna o nadwadze, ponieważ myślę, że jest to na tyle oczywiste nawet dla tępych i niemyślących użytkowniczek Kafeterii, że nie trzeba nawet zamieszczać wzmianki na ten temat. Na wszelki wypadek, aby nie było żadnych wątpliwości, zamieszczę czysto formalną informację na ten temat - kobieta, która ma więcej, niż 2-3 kg nadwagi, nie jest godna mianować się kobietą, bo jest tylko jakąś nędzną podróbką.

Gość kiciuniaaaaaKK
ufff na szczescie nie mam nadwagi :) jejuuu jestem kobieta :P

Gość samochodu nie mam,
ale mam dom! I dwóch cm mi brakuje:D Stałej pracy nie mam, ale mały biznes sama otworzyłam, nieźle prosperuje

Gość gość
autor tematu zapomniał że inteligentne kobiety w wieku ponad 20 lat zamiast z*********ć przy taśmie w fabryce studiują...ergo nie mają pracy

Gość gość
gdybym miała stałą pracę i samochód...to facet już nie byłby mi potrzebny niestety potrzebuję kogoś kto mnie będzie utrzymywał i podwoził

Gość gość
autorka. Bo myślę że to kobieta,zdaje się że wyżej sra jak d**ę ma.

Gość gość
jeśli autor to facet, to napewno jakiś wychuchany jedynak.

Gość gość
no ja pracuje i studiuje, da sie polaczyc wszystko jesli sie chce

Gość gość
ja znam faceta po 30tce bez pracy, ktory tylko sepi od starej, schorowanej matki po udarze, kase z jej marnej renty, by sie schlac :O

Gość gość
hahah nie przejdzie prowokatorze - kobieta może sobie nie pracować ale facet bez auta i pracy i wysokiego wzrostu to kloaka - tylko nasrać na niego i tego nie zmienisz tak było jest i będzie i twoje prowokacje tego nie zmienią :D

Gość moje3grosze
Do "koleżanki" nade mną - mamy równouprawnienie, zatem wsadź sobie swoje teoryjki tam, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę. Kobieta bez kasy i wyglądu jest ZEREM TOTALNYM.

Gość moje3grosze
P.S. Nasrać to ty sobie możesz w pieluchę co najwyżej, co wszystko co ty możesz tępa samico.

Gość gość
autorze zgadzam sie w 100%