Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka878787

Mój facet mało zarabia...

Polecane posty

Gość gość
Jasne, jest miłość, jest szczęście... a włożysz tę miłość do garnka na obiad? Czy motylko w brzuchu wystarczą, jeść nie trzeba? Mieszkać też gdzieś musisz, a może szalas w lesie lub karton po telewizorze pod mostem? Dzieci trzeba wyksztalcić, na jakieś zajęcia dodatkowe poslać, pasję w nich rozwijać, żeby nie skończyły z piwskiem w bramie. Jak to wszystko chcesz ogarnąć bez kasy? Poza tym bogaci ludzie też się kochają. Świat jest niesprawiedliwy-niektórzy mają pieniądze, miłość i szczęście, a inni niczego nie mają.

Gość gość
Ja mam tylko milosc i mieszkanie. Pieniędzy na wszystko brakuje mimo ze masz siedzi ciągle w pracy. Świąt nie robimy w tym roku bo nas nie stac. Ale mnie nikt nie chce do pracy. Zawsze dostaje odpowiedz na nie. Nie mam na podstawowe potrzeby. Chodzę wiele lat w jednych łachach a u fryzjera byłam ostatni raz jako nastolatka. Oczywiście osoba powyżej ma racje. Sama milosc to za malo. I w sumie to tylko kwestia czasu kiedy mąż znajdzie sobie ambitna bizneswoman z ktora nie mam najmniejszych szans.

Gość gość
Kobieta musi byc zaradna I powinna pracowac.Jedyny moment w zyciu kiedy facet powinien o wszystko zadbac tzn zapewnic byt to jak w domu pojawiaja sie ich wspolne male dzieci.Wtedy kobieta zajmuje sie domem I dzieckiem az to nie pojdzie do przedszkola.Ale jak nke ma w domu dzieci to kobieta powinna wziasc zabrac doopsko I ruszyc do pracy.Mamy rownouprawnienie wiec nawet nke ma dyskusji.Jakbym trafil na laske ktorej sie nie chce pracowac to kopa w doope bym odrazu zasadzil bo taka osoba nie reprezentuje soba zadnych wartosci.Po co mi w domu baba ktora musze utrzymywac a do tego jeszcze sluchac jej gledzenia.Wyglada to tak jakbym mial miec w domu prywatna prostytutke na pelny etat.Po co mi takie cos??? W takim przypadku wole byc sam I pojsc do jakiejs panienki od czasu do czasu poroochac.Bedzie taniej...naprawde...zaoszczedze pelno kasy...dlatego do tych co mysla ze maja tylko siedziec I pachniec...lepiej ruszcie do szukania pracy bo inaczej czeka was zycie pelne rozczarowan...

Gość gość
Ja tez miałam tylko miłość. Tylko i aż. Moglismy na siebie liczyc, wsparcie to bardzo wiele. Z czasem dorobiliśmy się mieszkania (początkowo na kredyt - już spłacony), samochodu. Teraz mamy kasę, ale nie mamy miłości :( Wolałam to pierwsze.

Gość gość
Ja właśnie kopnąłem w d**e taka materialistke a ona nie dostanie nawet alimentów na siebie bo orzekli ze zdrowa do pracy i młoda. Dobrze zarabiający facet powinien brać sobie kobietę niezależna finansowo pi co komuś nueudacznica roszczeniowa ktora wymaga utrzymania.

Gość cotobyłohm
dokładnie, słuchajcie raz miałem taką sytuację, byłem z dziewczyną, zahukaną, wszystkiego się bała, ojciec i matka jej to totalni furiaci byli, córka do szkoły i pracy nie chodziła, bo się bała, rodzice ciągle straszyli że z domu wyrzuca, a ta zamiast coś zmienić to na mnie narzekala, żebym ja utrzymywał, codziennie, awantury, wrzaski, ta ciągle zamiast pójść na terapię, to wymagania że mam zrobić to i tamto no mamusia u tatuś tacy źli, nie wytrzymałem, kopnąłem ja w zad, teraz jestem szczęśliwy mam nową dziewczynę, bardzo ambitna, która pracuje, uczy się i ani myśli by być utrzymanka, tamta traktowałem dobrze przez to ze kochałem, ale ona tego nie doceniala, ciągle narzekała bym coś wynajął itp... ile Można było? byłem z nią długo, z nową jestem już ponad rok, jest świetnie, s tamta podobno nadal e domu gnije i czeka na zbawienie..

Gość gość
up stary, nieźle, jak Ty dałeś radę?

Gość gość
dostała, kopa,powiedzialem by dała mi spokój, i poszedłem

Gość gość
Pocieszne są te wszystkie ciamajdy płci męskiej, dla których 10 tys. to już nieosiągalny szczyt marzeń i uważają, że królową jest kobieta co oczekuje tyle od faceta. Było się kształcić i być zaradnym to i 100 tysięcy (legalnie) na miesiąc byłoby osiągalne. Osobiście uważam, że właśnie tyle to jest MINIMUM u mężczyzny chcącego zakładać rodzinę. Niech pozostałymi zaopiekują się te, które chcąc do końca życia żyć w nędzy... Pozdrawiam.

Gość Takijeden964
10 tyś ? haha pocieszna ty jestes albo dziecko bo piszesz prowokacje

Gość Takijeden964
Za to same udacznice pisza ze facet powinien wszystko zapewnic. ich zaradnosc to znalezienie bogatego .