Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuszek jak balonik

brzuszek balonik

Polecane posty

Gość brzuszek jak balonik

Stosowałam milion różnych diet, chodziłam na siłownie,obecnie ćwiczę 6 Weidera, nie byłam w ciąży i ważę 56 kg przy wzroście 166.Mam jednak problem z odstającym brzuszkiem i boczkami, których nie jestem w stanie się pozbyć.Może wy mi coś doradzicie.Proszę zbliża się lato

Gość gość
Dieta soutch beach ja po niej mialam plaski brzuch bez cwiczen polecam tylko ze ja trzymalam sie zasad ksiazki tzn diety bez zadnego odstepstwa

Gość gość
Tez tak mam jestem chuda a brzuszek wystaje

Gość gość
Powinno sie jesc produkty z niskim indeksem

Gość Olcia Dubicka
Przede wszystkim musisz zrozumieć że A6W nie ma nic wspólnego z odchudzaniem brzucha. Te ćwiczenia tylko powiększą i wymodelują Ci mięśnie ale nie ma czegoś takiego że zaczniesz ćwiczyć mięśnie brzucha i będziesz spalać tłuszcz z brzucha. Organizm jest tak skonstruowany że spala kalorie z całego ciała równomiernie i nie da się tego zmienić ani odchudzać miejscowo tam gdzie chcesz, musisz zadbać o całokształt a nie skupiać się tylko na danej partii ciała. Jeśli ćwiczenia to całego ciała to i zobaczysz efekty na brzuchu :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)