Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Claudinine

sama w ciąży

Polecane posty

Gość Claudinine

cześć! ne wiem już co mam zrobić... najchętniej schowałabym głowę pod kołdrę i została tam na zawsze.. Z moim partnerem byliśmy parą 4 lata., bardzo chcieliśmy mieć dziecko. zaczęły się starania itp..Po drugm podejściu na teście pojawiły się dwie kreseczki, wtedy on stwierdził że to dziecko to największy błąd jego życia. Spakował się i wyszedł. Na koniec rzucił mi że nie chce ze mną być i za 9 miesięcy mam się zgłosić po alimenty jak chcę.. Najgorsze jest to, że zostałam kompletnie sama.. Zawsze on pracował na nas oboje, teraz zostawił mnie samą i bez pieniędzy nawet na lekarza... Nie wiem kompletnie co mam robić:((((

Gość panna ikks
przykre -widac trafil ci sie facet -dzieciak........rodzina nie moze ci pomoc?

Gość Kant dupy
Idź do prawnika, w czasie ciazy tez powienien Ci pomagac finansowo.

Gość pomoc_nikowa
Moja znajoma jest w bardzo podobnej sytuacji. Kropka w kropke. Sugeruję Ci tak jak poprzedniczka iść do adwokata i zachowywać wszelkie paragony dotyczące i ciebie i dziecka przez cały okres ciąży, jako ojciec ma obowiązek pokrywać z Toba połowę kosztów... Niestety nic innego Ci nie doradzę :( A nie mieszkasz w Gliwicach może?

Gość gość
niestety mieszkam niedaleko szczecina... mam tyko matkę która mieszka za granicą, nie mam z nią dobrych kontaktów, ponieważ nie akceptowała mojego faceta..

Gość gość
Idz do prawnika podaj go o alimenty i chowaj dziecko i ciesz się dzieckiem.a moze spotkasz kogos kto was pokocha

Gość Claudnine
na alimenty mogę liczyć dopiero po urodzeniu dziecka... a same witaminy, wyprawka etc. to też duży koszt.. nie mogę liczyć na aż taką pomoc rodziny...

Gość gość
chyba ty zwalasz na niego winę, nie wierzę, że najpierw chciał a teraz ciebie zostawił, podejrzewam, że go wrobiłaś w to dziecko, bałaś się, że może ciebie zostawić, bo ci było dobrze, gdzie on ciebie utrzymywał.

Gość gość
ja tez nie wierze, ze faceta chcial, starala sie a raptem jak zaszklas w ciaze to cie zostawil :D Chyba, ze jest kompletnie psychicznie chory :P Cos krecisz i probujesz wzbudzic litosc. Prawda musi wygladac inaczej.

Gość Claudinine
w nic go nie wrabiałam. i nie chce litości. po prostu nie mam sie do kogo zwrócić, a sama mam mętlik w głowie, podejrzewam dlaczego odszedł.. nie raz widziałam u nieg sms od innej, ale zawsze mówił że to tylko koleżanka z pracy.. teraz wydaje mi sie, że nie tylko.. W nic go nie wrobiłam. nie było mi wygodnie. zawsze chciałam pracować bo dwie pensje to nie jedna, ale on nalegał żeby nie. Sam wychowywał się w rodzinie, gdzie to ojciec pracował, a jego mama wychowywała go i siostrę i zajmowała się domem..