Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszia

jak usunąć z mózgu eks?

Polecane posty

Gość kaszia

Jestem idiotką, przyznaję się do tego na wstępie. Dlaczego? :O Trzy lata temu zerwał ze mną facet, którego kochałam. Był dla mnie bardzo ważny, strasznie mi się podobał pod każdym względem i niesamowicie mnie podniecał. W lutym miał chyba zwarcie w zwojach mózgowych (albo - co bardziej prawdopodobne - zwarcie w kutasie :O), bo napisał do mnie wiadomość na fb. czy nie chciałabym się z nim spotkać. Ja jak już wspomniałam na wstępie jestem idiotką i się na to zgodziłam, bo ciągle darzyłam go sympatią. Poczatki były jak zwykle piękne: kawka, kolacyjki, takie tam pierdoły. :O Naiwnie myślałam, że on chcę do mnie wrócić. W końcu zaczęliśmy uprawiać seks (mój pierwszy stosunek :O). Pewnego dnia chciałam iść z nim na spotkanie do znajomych.I wtedy on zapytał czy przypadkiem nie idzie tam ze mną jako mój chłopak, bo przecież nie jestesmy i nie będziemy parą. Ja zapytałam "dlaczego niby nie bedziemy"? A on odpowiedział "że podobam mu się, ale chyba nic nas oprócz tego nie łączy i że nie do siebie nie wrócimy". :O Potem dowiedziałam się jeszcze, że podobam mu się fizycznie, ale mnie nie kochai nie będzie ze mną tworzył pary, Krótko mówiąc ma mnie w d***e i nie chce mnie jako swojej dziewczyny, ale seks to chciał ze mną uprawiać bardzo chętnie (klasyka). :o :o Wiem, że w tym momencie jak każda normalna dziewczyna powinnam zakończyć znajomość. Oczywiście nie jestem normalna i jej nie zakończyłam. Pisałam z nim aż do dziś (!). W pewnym momencie byłam bliska wejścia z nim w układ f**k friends, aż tak mi padło na mózg. :O Nienawidzę za to siebie samej. Dziś mu napisałam, że daję sobie spokój i ostateczne przestaję robić z siebie idiotkę. :O I teraz moje pytanie? Jak mam się po tym pozbierać, bo aktualnie czuję się gorzej niż beznadziejnie. :O Wiem, że z własnej głupoty i że nikogo za to winić nie mogę. Aktualnie czuję się jak śmieć. :O Dobija mnie to, że nie jestem godna, żeby być dziewczyną Jaśnie Pana i służyłam mu tylko jako materac. :O Najlepsze jest to, że pomimo tego ja nadal czuję do niego sympatię i wszystko mi się z nim kojarzy. K***a, a kiedyś śmiałam się z naiwności kobit, które trwały latami przy mężach alkoholikach i innych patologach, którzy je krzywdzili, a teraz sama nie jestem lepsza. :O Powiedzcie dobrzy ludzie mi jak mam przestać czuć się jak kretynka, podnieść się i żyć dalej? Jak mam o nim zapomnieć? :O Czas i wychodzenie do ludzi wypróbowałam trzy lata temu po rozstaniu i nie zadziałały. Teraz korzystam z dobrodziejstw przemysłu farmaceutycznego (czyt. łykam psychotropy) i wiele lepiej nie jest :O Co mam zrobić ludzie? :( Jak wyleczyć się z obsesji i zacząć normalnie żyć?

Gość Bolek Zdun
nudzę się teraz w Warszawie i jestem sam jak się zorientowałaś , więc zapraszam na kawę lub gorącą czekoladę do Wedla aby przy kawie pogawędzić a jak już wiesz mam 200 pomysłów na minutę, zapraszam

Gość herrr
Jakkolwiek głupio to brzmi - najłatwiej znaleźć sobie inny obiekt westchnień. Motylki w brzuchu i randki z kimś nowym są bardzo skuteczne.

Gość gość
pamietaj ze faceci mysla innaczej niz my. jesli ci mowi ze jestes dla niego tylko atrakcyjna nie kocha cie. szanuj swoje uczucia i nie daj ich krzywdzic! nie potrzebujesz adnych lekow to tylko cie uzalezni i jak bedziesz puzniej zyc|?? a zaloze sie to nie pierwszy i nie ostatni..a w kazdej chwili niepowodzenia bedziesz sie trula lekami?> nie badz mieczak ,glowa do gory ,olej go .spotykaj sie z ludzmi,zajmij sie czyms bedzie ci latwiej.

Mówią, że na nieszczęśliwą miłość lekarstwem jest nowa miłość.

jestem w podobnej sytuacji, z tym ze jeszcze z nim nie spalam, ale bardzo bym chciala i mu to powiedzialam kilka razy chociaz wiem ze on tego nie chce. Takze nie jestes jedyna idiotka jak to cie pocieszy :-) Tez o nim ciagle mysle i zapomniec nie moge. Mam nadzieje ze za jakis czas mi to przejdzie! Nie moge ci nic poradzic, tylko czekac az minie :-) Mi pomaga silownia albo biegi. Powodzenia!

Co z oczu to z serca więc radzę zająć się czymś innym, wypełnić czas...

Gość elektra35
Na początek usuń jego numer z komórki i wszystko co ci go mogłoby przypominać natomiast z mózgiem to trudniejsza sprawa bo nie da się wykasować pamięci więc musisz czymś się zająć bardzo intensywnie, np. włóż więcej wysiłku w naukę lub w pracę lub zacznij uprawiać jakiś sport lub znajdź sobie jakieś hobby, zacznij więcej spotykać się ze znajomymi itd.

Rok po rozstaniu poznałam faceta, któremu bardzo na mnie zależało i ktory się we mnie zakochał. Ale zerwałam znajomość, bo przecież to nie ON. :O Do dziś nie mogę się z tym pogodzić, a minely juz ponad 2 lata. :O Na łożu śmierci mi to chyba stanie przed oczami, w ostatniej minucie życia. Chyba zaraz usunę c**jka ze znajomych, bo jego widok na czacie wpedza mnie w mega nerwice. :O Wiem, że takie metody są typowe dla dzieci w przedszkolu, a nie dla dorosłych ludzi, ale nie mam najmniejszej ochoty patrzec na to gdzie byl, co robil, i z kim to robil. :O Za kazdym razem jak ktos go oznacza na zdjeciu to jestem przygnebiona. Myślicie ze powinnam go usunac czy tylko sie tym osmiesze i ostatecznie pograze? :O Jego zdjecia z mojego dysku, smsy i numer juz usunelam.

podsumuje sobie jego wady i najgorsze zagrywki: a. byl cpunem i lekomanem, rozsadek od samego poczatku podpowiadal mi, ze jezeli zwiaze sie z nim na stale to bede miec przesrane zycie :O oczywiście nie słuchalam rozsadku b. dragi wyzarly mu mozg i mial problemy z pamiecia :O c. uwazal sie za lepszego, bo skonczyl prestizowe LO (nie mowil tego wprost, ale dało sie to wyczuc) d. balam sie jak przed nim wypadne i zawsze staralam sie wygladac idealnie i robic wszystko idealnie :O balam sie jego oceny :O e. olewał mnie; w moje urodziny poszedl chlac, bo zaprosila go jakas kolezanka na oblewanie zdanego egzaminu :O zyczenia dostalam na drugi dzien jak wytrzezwial:O g. kiedys (moze z minute po seksie) spytal: "to co teraz sprawdzic o ktorej masz autobus, tak?" :O h. byl leniwy i zawsze sie spoznial pewnie sobie myslicie "czemu ona go w ogóle kochała"? niestety mial tez duzo zalet, ktore mnie zmylily :O o i juz zaczynam o nim myslec dobrze :O help! za kazdym razem tak jest - mowie sobie "on byl beznadziejny" i probuje zapomniec, a potem moj szalony mozg dopowiada "nieprawda byl super i w ogole, pomysl sobie o nim najlepiej przez jakis tydzien" :O :O

Gość gość
:O

Gość gość
mozesz sie wyleczyc jedynie nowa lepsza miloscia tzn facet ten nowy musi ci bardziej imponowac pod wieloma wzgledami, jeszcze bardziej do ciebie pasowac jesli nie znajdziesz nikogo takiego ( a o to stosunkowo ciezko) to bedziesz cierpiec do smierci ( po 10 latch bol bedzie tylko troche mniejszy) ewentualnie padnie Ci na mozg .. witaj w klubie, przechodze katusze juz 5 rok :)

jest hipnoza ktora pozwala na takie rzeczy - poszukaj w wawie.

nie zamierzam myśleć o tym idiocie do śmierci :O musze sie tego pozbyc juz usunelam wszelkie slady jego osoby z mojego zycia :D nie bede sie zatruwala mysleniem o nim za kazdym razem jak tylko spojrze na jego zdjecie :O on o mnie na pewno nie mysli :O :O 12 czerwca mam wizyte u psychologa i zamierzam na niej poruszyc ten temat :D moze dostane jakies cenne rady ;) dziewczyny, ktore macie ten sam problem jak to jest z wami? to byl was pierwszy facet "na powaznie"? czy jakis kolejny, ale z jakiegos powodu wyjatkowy? :)

Gość gość
mialam tak samo, facet zupelnie nieodpowiedni, najlepszy sposob to usunac nr tel, przebywac w gronie przyjaciol, albo zmienic na jakis czas otoczenie, jak maz mozliwosc wyjedz gdzies na wakacje i nabierzesz do tego dystansu. Teraz juz to odchorowalam, ale straasznie plakalam, zamknelam sie w sobie, mialam nawet mysli samobojcze. Teraz po jakims czasie nawet jak sobie to przypomne to jakby mnie to nie dotyczylo, jakbym to nie byla ja. Jestemznow zakochana , i to tez dobry pomysl by zapomniec o poprzednim. Jeszcze nie wiem czy to odwzajemnione zakochanie ale mysle ze tak , poza tym jestem dojrzalsza , silniejsza i dzieki tamtemu d*pkowi kocham teraz dojrzale i prawdziwie innego faceta.