Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tutaj ktos??

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie, moze ktos z was sie z tym spotkal.. otoz zauwazylam ze osemki na gorze sa dziwnie polozone, tak poziomo, w dodatku wyzej niz wszystkie zeby. Na dole rosną już z 2 lata , widac tylko po połowie, jedna ma dziwny kolor, jakby zielony. Nie wiem ile wyzynaly sie te gorne ale od jakis 4-5lat mam dziwny nos, jakby wypchniety do przodu. Wczesniej mialam ladny, normalny, teraz wyglada jakby byl garbaty-nie uderzylam sie nigdy...Oprocz tego szczeka jest taka niby owalna, niby okrągła, jakby byla czyms wypchana . Zeby mam raczej proste, oprocz kilku z przodu minimalnie skrzywionych . Czy to mozliwe ze to przez te osemki ?? Ostatnio bylam u dentysty w lutym na kanalowce. Umowiona bylam na wizyte w marcu, na ktorej miala byc odbudowa korony ale zachorowalam, potem na g***t poprawa ocen i matury, w lipcu chce zalozyc aparat, czy mozliwe ze twarz wroci mi do normy?? Czy to nie przez to??

Gość gość
widze ze jestescie ale temat konsekwentnie pomijany :)

Gość Macie pierdoleni humaniści
Jako światowej sławy stomatolog z całą stanowczością i bez wachania stwierdzam: Primo po pierwsze to wina ósemek Primo po drugie pokaż cyce :)

Gość gość
nie wyglądasz na stomatologa:classic_cool: wyczuwam spisek:D

Gość Macie pierdoleni humaniści
Spisek fluorowy to uknuły producenty past do zebuw. Prace nam zabierają i ze ksiądzami und grabarzami kasę trzepiom

Gość gość
up

Gość gość
up and down up and down up and down... ...up and down ile się trzeba nap*******ć by ktoś odpowiedział

Gość gość
dokladnie :( jak znikne to podnoscie jesli mozecie :Pbo wroce tu predzej czy pozniej ,a nie jestem w stanie siedziec kilka godzin :(

No proszę bardzo. O 6 rano w niedziele siedzi tutaj horda wrednych przyczajonych dentystów, którzy nie udzielają ci odpowiedzi z powodu przewrotnego spisku jaki uknuli przeciwko tobie. Może być? :D:D:D

Gość ten zielony ząb
to obcy, zostaniesz reptilianką

Gość gość
To implanty borga, wkrótce pojawią się kolejne

Gość gość
uip