Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAWSZE NA CZASIEE

JAK ZAKOŃCZYĆ PRZYJAŹŃ

Polecane posty

Gość zawsze na czasie
sama jesteś niedorozwinieta chyba skoro nie potrafisz się wczuć w taką sytuację. milion razy można coś napisac a ty i tak będziesz p*******ć to samo. jesteś ograniczonym człowiekiem , więc w*********j z tego tematu wszechwiedząca idiotko

Gość styczen, luty, marzec
poprostu powiedziec ze wkraczasz w nowy etap w swoim zyciu, musisz sobie wiele przemyslec, poukladac i potrebujesz odpoczac od wszystkiego i wszystkich i spedzic czas sama ze soba... i ze jesli bedziesz gotowa wrocic do tej przyjazni napewno do zrobisz ( oczywiscie nie mow mu e to ma nigdy nie nastapic) i tak delikatnie mozna zakonczyc przyjazn, ktora nie jest przyjaznia a miloscia i takie tam

Gość czekoladowe musli
1. Nie denerwuj się, bo złość piękności szkodzi. Jeszcze coś ci pęknie :-(. 2. Wiadomo już dlaczego on cię nie chce - jesteś wulgarna i nie panujesz nad soba. Żaden facet nie chce takiej kobiety. 3. Gdybyś chciała zerwać tą znajomość, to wystarczy jeden telefon do niego. Dla ciebie to za trudne? Chcesz dostać gotowy tekst? Wyjątkowo inteligentna to ty nie jesteś :-(.

Gość była przyjaciółka
Ej, nie przejmuj się tymi debilnymi komentarzmi autorko. Ja też kiedyś byłam w takiej sytuacji jak Ty i wiem jak przerwać na jakiś czas tę znajomość w taki sposób, żeby on za Toba zatęsknił i chciał być z Tobą. Mój chłopak tez był moim przyjacielem a za pół roku bierzemy ślub :-).

Gość czekoladowe musli
Następna kumata :-) Przecież ona nie potrzebuje rad, ona pyta JAK (zerwać) ! :-)

bylem w podobnej sytacji po prostu skoncz i tyle przestan sie odzywac i odpowieadac boli ale z czasem coraz mniej