Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyglądam zbyt młodo i nie moge poznać faceta :(

Polecane posty

Gość gość

Podrywają mnie gówniarze ehh :( mam 23 lata a wygladam na 14-15 max...naprawde. Jestem sredniego wzrostu, szczupla i dziecinna twarz, w ogole sie nie zmienilam od gimnazjum. Wczesniej sie cieszylam teraz same problemy , nikt mnie nie traktuje powaznie czy to w urzedach, bankach czy zwyczajnym pubie, patrza podejrzliwie na dowód. Nawet w internecie facet ostatnio po mnie pojechał zebym dala mu spokoj bo z małolatami nie rozmawia i zebym wpisala prawdziwy wiek eh

Gość gość
spoko, za 5 lat bedziesz zadowolona

Gość Heniu
Heh, ja miałem ten sam problem w Twoim wieku - dopiero około 25 zacząłem wyglądać na tyle mało dziecinnie, że zaczęły się mną nastolatki interesować :) Pamiętam nawet imprezę taką w parku gdzie jakaś gimbusiara do mnie "no nie mów, że jesteś pełnoletni?" - dobiło mnie to na miesiąc :) Poza tym możesz sobie trochę lat dodać wyglądem odpowiednim. Nie wydaje mi się, żeby było aż tak źle.

Gość gość
ciuchy i makijaz duzo pomogą jaskrawe i pastelowe kolory odmładzają...a postarzają brązowy, beżowy, ciemnozielony, ''dorosle'' ciuchy, makijaz tez postarza idz do makijazystki to ci doradzi

Gość gość
hej ja mam 21 lat mi daja czasem 15 lat gora 17 18. wygladam mlodo i mam chłopaka,napewno kogos poznasz tylko nie trafilas na takiego co zakceptuje cie jaka jestes

Gość gość
a skad jestes

Gość Heniu
A najbardziej widać wiek po zachowaniu - bo to, że jak wszędzie łazisz z deską a masz koszulkę dajrekszionów nie pomoże to już wiesz :) A dziewczyny mają zadziwiający talent w dobieraniu ciuchów które totalnie nie pasują do ich wieku oraz charakteru - są za to "super modne" ale co z tego? Może tu masz problem?