Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agiii33

czy mozliwe jest ze zaciazylam?

Polecane posty

Gość agiii33

Witam.Ostatnia miesiaczke mialam 6 maja.Moje cykle to ok 26-27dniowe wg obliczen nastepna powinnam dostac ok 1 czerwca.Z moim partnerem uprawialismy sex 13,14,i15dc lecz nie zauwazylam w tych dniach sluzu plodnego..Od 3 dni. chodze czesto sikac,tlumacze sobie ze to przez zimno na dworzu ze sie przeziebilam albo kawa ktorej duzo pije.Rowniez 2 dni temu mialam pojedyncze klucia jajnikow oraz macicy,zadnych objawow piersiowych nie zauwazylam.Jak myslicie? Do okresu jeszcze tyle czasu..

Gość mamuśka yoł
W ciąży, chce się sikać w momencie kiedy rośnie dzidziuś i naciska na pęcherz moczowy. Nie wmawiaj sobie, że objawem ciąży jest częste oddawanie moczu - bo to głupota na tym etapie. Dziecko w ok. 6-7tygodniu ma kilka milimetrów i uwierz mi, że nie ma prawa jeszcze naciskać na pęcherz moczowy :) Ja obecnie jestem w 6 miesiącu ciąży i dopiero powoli zaczynam częściej chodzić do toalety. Także nie stresuj się i nie wmawiaj sobie :)

Gość mamuśka yoł
a Tobie wychodziłby dopiero 3 tydzień ciąży - także błagam ;)

Gość gość
Ale ta w 6 miesiacu p*****ly pociska. Macica rozrasta sie, wypelnia plynami i juz w 4 - 5 tyg mozna odczuwac potrzebe czestszego siusiania. pozniej organizm przyzwyczaja sie i kiedy dziecko zaczyna rosnac samo zaczyna uciskac pecherz.... ale moim zdaniem autorka przesadza....

Gość agiii33
No dobrze tak czy siak sikac mi sie chce bardzo czesto ale pominmy ten fakt ale co z samym procesie ewentualnego zaplodnienia czy w 13,14 czy 15 dc moglo do niegi dojsc? Sluzu nie zauwazylam czy to juz bylo po owulce?