Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BaaSsiaa 2P

Objawy Ciąży i słaba spóźniona miesiączka

Polecane posty

Gość BaaSsiaa 2P

hej : ) mam pewien problem i nie wiem co myśleć : / bardzo bym prosiła Was o pomoc i rady : ) zaistniała taka sytuacja , ze ok miesiaca temu tydzien po miesiaczce , kochalam sie z moim chlopakiemi skonczyl we mnie . 2 tygodnie pozniej mialam male krwawienie , ktore trwalo tez ok 2 , 3 dni . po krótkim czasie zauważyłam że mam powiekszony lewy jajnik .. tydzień przed miesiączką którą powinnam dostać , mój chłopak podczas stosunku ponownie we mnie skonczył . miesiączka spóźniła mi sie 3 dni i robiłam 2 testy , które pokazały wynik negatywny . w pierwszy dzień miesiączka była bardzo słaba , w drugim dniu już była bardziej obfita lecz i tak nie jest taka jak powinna byc . myślałam , że jestem w ciąży ponieważ mam objawy , które na to wskazywały : Bolące , powiększone piersi na których są widoczne żyły Cały czas mogłabym jeść i spać ( nigdy nie jadłam dużo ) Mdli mnie po każdym posiłku Wczoraj miałam gorączkę 37 i od tygodnia boli mnie głowa Wydaje mi się że mam wiekszy brzuszek w okolicach pępka Często chodzę siku Mój chłopak mówi że mam zmienny humor Mam częste zawroty głowy i bolą mnie plecy szczególnie kiedy leże Śluz jest inny i kuje mnie podbrzusze od tygodnia Prosze powiedzcie mi czy mieliście tak przy ciąży ponieważ nie wiem co mam myśleć, po zrobieniu tych testów dalej czuje się nie swojo

Gość gość
kochana mi testty pokazalo ciaze dopiero w 8 tygodniu jak juz byłam wczesniej nie, nie zawierzalabym tym testom , najlepiej zrob test z krwi albo idz do ginekologa, bo objawy ktore wymienilas ewidentnie swiadcza o ciazy

Gość gość
dziekuje za pomoc : ) ale teraz juz nie wiem co sie dzieje , dlaczego dostalam krwotoku podczas tej miesiaczki ? Ona jest bardzo dziwna . raz przez 2 godz nic prawie nie mialam , a po 2 godz juz wiecej . a dzisiaj rano wstalam i ' lało ' sie ze mnie : ( kurdee .. nie wiem co mam robic , chyba najlepszym rozwiazaniem jest pojscie do ginekologa . ale strasznie sie wystraszylam , myslac , ze ciaza i taki krotok . co prawda nie byl bardzo duzy , ale sie jednak pojawil : (